Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιλίρ Μέτα πάρτι: Σάλος στην Αλβανία, πρόστιμο στον πρόεδρο της χώρας
ΚΟΣΜΟΣ

Ιλίρ Μέτα πάρτι: Σάλος στην Αλβανία, πρόστιμο στον πρόεδρο της χώρας

Ιλίρ Μέτα πάρτι: Σάλος έχει προκληθεί στην Αλβανία μετά τη συμμετοχή του προέδρου της χώρας, Ιλίρ Μέτα, σε πάρτι γενεθλίων.

Ιλίρ Μέτα πάρτι: Σε πάρτι με περισσότερα από δέκα άτομα παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, με τις Αρχές να του επιβάλλουν… πρόστιμο 80 ευρώ! Ο Αλβανός πρόεδρος με τη σύζυγό του Μόνικα Κριεμάδι, ηγέτιδα του αντιπολιτευόμενου Κινήματος Σοσιαλιστικής Ένταξης, παραβρέθηκαν σε πάρτι γενεθλίων του διάσημου ηθοποιού Μπες Καλάκου που διοργανώθηκε σε εστιατόριο στο χωριό Λάκνα του δήμου Κολόνια, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.

Συνολικά 30 άτομα ήταν παρόντες στο πάρτι του 35χρονου ηθοποιού, αναμεσά τους και ο τοπικός δήμαρχος Έριον Ισάϊ, που από την αστυνομία τους επιβλήθηκε πρόστιμο 80 ευρώ έκαστος. Παράλληλα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου καλείται να πληρώσει πρόστιμο 8.100 ευρώ. Τα γενέθλια του ηθοποιού, είχαν ως αποτέλεσμα επίσης έξι αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού να τεθούν σε διαθεσιμότητα επειδή δεν μπήκαν στο επίμαχο εστιατόριο για έλεγχο. Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν μετά από δημοσιοποίηση βίντεο που εμφάνιζε την πρώτη κυρία της Αλβανίας να διασκεδάζει σα να μην υπάρχει αύριο.

33.556 κρούσματα στην Αλβανία

Σε δηλώσεις του πάντως ο Μέτα, είπε πως τηρούνταν όλες οι προβλεπόμενες αποστάσεις, ενώ έκανε λόγο για πολιτικά παιχνίδια (!!) από την κυβέρνηση Ράμα, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της άνοιξης. Πάντως για την πρώτη κυρία της Αλβανίας, δεν είναι πρώτη φορά που επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω μέτρων κατά της πανδημίας. Το προηγούμενο διάστημα δύο φορές πλήρωσε 25 και 40 ευρώ αντίστοιχα πρόστιμο, επειδή δεν φορούσε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους.

Η Αλβανία μετρά 33.556 κρούσματα και 716 θανάτους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις