Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαλέσκου – γυμναστική: Τα καυτά λικνίσματα της ξανθιάς παρουσιάστριας
LIFESTYLE

Μαλέσκου – γυμναστική: Τα καυτά λικνίσματα της ξανθιάς παρουσιάστριας

Μαλέσκου - γυμναστική: Με ροζ μπουστάκι και κολάν γυμναστικής δεν κρατήθηκε, όταν άκουσε τον Γιώργο Μαζωνάκη να τραγουδάει «Ζηλεύω»

Μαλέσκου – γυμναστική: Το τσιφτετέλι είναι ο αγαπημένος χορός της Ιωάννας Μαλέσκου και με πρώτη ευκαιρία λικνίζεται σαγηνευτικά στους ρυθμούς του τραγουδιού που επιλέγει ο μουσικός επιμελητής της εκπομπής της «Love It» στον ΣΚΑΪ. Σήμερα το μεσημέρι, και αφού η παρουσιάστρια είχε κάνει τη γυμναστική της στο πλατό, πριν αποχαιρετήσει τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη, ήρθε η ώρα για διαφημίσεις.

Ο μουσικός επιμελητής έβαλε κατευθείαν το «Ζηλεύω» του Γιώργου Μαζωνάκη να παίζει στα ηχεία, «Σύντομες διαφημίσεις με Μαζωνάκη και με κέφι και ντέρτι και έρωτα», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και ανταποκρίθηκε ακαριαία με ένα μετωπικό on camera τσιφτετέλι, μοιράζονται φιλιά και κέφια στους συνεργάτες της στο πλατό.

Ιωάννα Μαλέσκου: Απολαύστε την

Η εντυπωσιακή Ιωάννα Μαλέσκου, τις τελευταίες μέρες παρουσιάζει μέσα από το «Love It» διάφορες τεχνικές γυμναστικής και μάλιστα φροντίζει η ίδια να τις δοκιμάζει ζωντανά στο πλατό. Για άλλη μια φορά η Ιωάννα φόρεσε τα αθλητικά της και έκανε «kangoo».

Πρόκειται για είδος γυμναστικής όπου με τα ειδικά παπούτσια, χοροπηδάς συνεχώς σαν τα καγκουρό, και η ξανθιά παρουσιάστρια έδειξε για άλλη μια φορά πως… το έχει πολύ με τη γυμναστική.

Δείτε ακόμη
Προκλητική η Ραΐσα μετά τον σάλο για το κορονοπάρι: Δεν είχα γενέθλια, είμαι… Καρκίνος με Λέων
Γωγώ Μαστροκώστα: Έμαθα για τον καρκίνο όταν η κόρη μου ήταν δύο ημερών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις