Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάνη φονικό: Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια, λέει η αδερφή του δράστη
ΕΛΛΑΔΑ

Μάνη φονικό: Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια, λέει η αδερφή του δράστη

Μάνη φονικό: Ο 44χρονος συζυγοκτόνος της Μάνης δεν έχει καταλάβει τι έκανε και ρωτάει πώς είναι η γυναίκα του - Φέρεται να ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.

Μάνη φονικό: Σοκ προκάλεσε η οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη όπου χθες βράδυ ένας 44χρονος σκότωσε με το κυνηγετικό όπλο του τη συνομήλικη σύζυγό του και μάλιστα μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης τους. Αμέσως μετά το έγκλημα που έγινε στην κοινότητα Πύργος Διρού, της Λακωνίας, η ανήλικη ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ ο 19χρονος αδερφός της έλειπε από το σπίτι την ώρα του μακελειού. Έπειτα από λίγη ώρα αστυνομικοί του Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης μετέβησαν στην περιοχή, όπου συνέλαβαν τον 44χρονο.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”, η αδερφή του δράστη αποκάλυψε ότι ο θύτης έπαιρνε αγωγή ενώ είχε παθολογική ζήλια με την γυναίκα του. “25 χρόνια είναι μαζί αυτοί οι άνθρωποι και αν έχουν καυγαδίσει. Όμως είχε εξάρσεις. Βρισκόταν σε αγωγή την οποία δεν τηρούσε. Κάποια στιγμή λοιπόν, παρεκτράπηκε, του γύρισε το μυαλό, σηκώθηκε, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε. Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια, είχε θέματα” τόνισε η γυναίκα η οποία δήλωσε ότι δεν έχουν πει ακόμη στην ανιψιά της πως η μητέρα της δεν ζει.

Μάνη φονικό: Σε κατάσταση σοκ η ανήλικη

“Το κορίτσι τώρα είναι μαζί μου. Το παιδί δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι η μητέρα του έχει “φύγει”. Της έχουμε απλά πει ότι είναι βαριά και είναι μαζί μου, αλλά το παιδί τι να κάνει με όλα αυτά που έζησε; Προσπαθεί να το διαχειριστεί. Έκλεισε ένα σπίτι, δύο παιδιά έμειναν ορφανά” σχολίασε. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο αδερφός της δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει κάνει.

“Με κάλεσε κάποια στιγμή από το κρατητήριο και σε αυτά που είπε σε μένα φάνηκε να μην έχει καταλάβει τι έχει κάνει γιατί με ρωτούσε τι κάνει η γυναίκα του. Και του είπα “δεν κατάλαβες τι έχεις κάνει;” και μου λέει “όχι”.

“Η κόρη του έκανε καταγγελία πριν λίγες μέρες για ενδοοικογενειακή βία”

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και μία φίλη θύματος η οποία αποκάλυψε ότι η άτυχη γυναίκα δεν ήθελε να αφήσει τον σύζυγό της λόγω της κλειστής κοινωνίας στην οποία ζούσανε. “Είχε ψυχολογικά θέματα ο άνθρωπος, έπαιρνε αγωγή. Είχε διαπληκτισμούς με τη γυναίκα του αρκετές φορές, λένε ότι ζήλευε. Η κόρη του έκανε καταγγελία πριν λίγες μέρες για ενδοοικογενειακή βία αλλά η σύζυγος δεν ήθελε να τον αφήσει λόγω του ότι είμαστε κλειστή κοινωνία” είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις