Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιερώνυμος κορονοϊός νέα: Συνεχίζει να δίνει μάχη
ΕΛΛΑΔΑ

Ιερώνυμος κορονοϊός νέα: Συνεχίζει να δίνει μάχη

Ιερώνυμος κορονοϊός νέα: Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος

Ιερώνυμος κορονοϊός νέα: Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Ο Αρχιεπίσκοπος διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της Δευτέρας. Χθες εμφάνισε ήπια συμπτώματα, καθώς ανέβασε πυρετό 37,7.

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύθηκε αρχικά σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Ωστόσο στη συνέχεια εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, για καθαρά προληπτικούς λόγους, λόγω ηλικίας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον 9ο όροφο που δημιουργήθηκε τώρα, προκειμένου να υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση. Την Πέμπτη ανέβασε 38 πυρετό.

Μήνυμα Αρχιεπισκόπου: Με πίστη στον Θεό θα υπερνικήσουμε

Μέσω του εκπροσώπου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε στείλει μήνυμα στους πολίτες να τηρούν ευλαβικά και πιστά τους υγειονομικούς κανόνες. «Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις