Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Bachelor spoiler (20/11): H Έλενα Μπάση επιστρέφει
LIFESTYLE

The Bachelor spoiler (20/11): H Έλενα Μπάση επιστρέφει

The Bachelor spoiler (20/11): H συναυλία αγάπης φέρνει τα πάνω κάτω στη βίλα

The Bachelor spoiler (20/11): Στο σημερινό επεισόδιο του ”The Bachelor”, η συναυλία αγάπης φέρνει τα πάνω κάτω στη βίλα. Η Έλενα Μπάση επιστρέφει μέσα από μια κόκκινη καρδιά και τραγουδάει το «Αγόρι μου, αγόρι μου, ανάσα μου κι αστέρι μου».

Οι υπόλοιπες κοπέλες ανεβαίνουν στη σκηνή και αφιερώνουν τα δικά τους τραγούδια στον Παναγιώτη, ενώ φυσικά δε λείπει και ένα ομαδικό τραγούδι, με τη συμμετοχή του Παναγιώτη. Δείτε τη συνέχεια απόψε στις 22.00.

Ο Παναγιώτης αλλάζει συμπεριφορά απέναντι σε μια κοπέλα με την οποία είναι αρκετά κοντά

Επίσης, μια αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή “Happy Day”. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor θα δούμε έναν διαφορετικό Παναγιώτη Βασιλάκο. Ο περιζήτητος εργένης μπορεί να έχει αρκετά κοντά με την Νικολέττα, όμως θα τον δούμε να αλλάζει συμπεριφορά απέναντί της. Θα δούμε τον Παναγιώτη Βασιλάκο, λοιπόν, να έχει ένα αυστηρό ύφος και να μην είναι χαμογελαστός και ήρεμος, όπως ήταν συνήθως μαζί της.

Νέος καβγάς με αφορμή τις πλαστικές επεμβάσεις

Στο μεταξύ, δεν έχουν τελειωμό οι καβγάδες ανάμεσα στις υποψήφιες… νύφες του «The Bachelor». Στην έναρξη του επεισοδίου της Πέμπτης, η Σία, η Ερριέτα και η Νικόλ τα «έβαλαν» με την Αντζελίνα και τη Βίβιαν. Μάλιστα, το μελαχρινό μοντέλο φανερά εκνευρισμένο, είπε για την Αντζελίνα και τις πλαστικές επεμβάσεις: «Θυμάστε μία μέρα στο σπίτι που μου είχε πει η Αντζελίνα ότι σκεφτόταν και αυτή να κάνει κάποια πλαστική και να βάλει ίσως στήθος; Το ότι σχολίαζε με τη Βίβιαν τις δικές μου πλαστικές κι έλεγε ότι ο Παναγιώτης θέλει φυσικές κοπέλες…» είπε αρχικά.

«Εγώ τουλάχιστον γεννήθηκα 1,80, αυτό φυσικό δεν είναι; Αυτή που είναι 1,50 τι μιλάει; Οι κούκλες είναι πλαστικές, τι να κάνουμε; Καλύτερα να είσαι ψεύτικη στην εμφάνιση παρά στην καρδούλα! Εγώ τουλάχιστον είμαι αληθινή» συμπλήρωσε, με τη Νικολέττα και την Εριέττα να σκάνε στα γέλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις