Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη – Σταμάτη 800 ευρώ: Συνεχίζεται το… σίριαλ
LIFESTYLE

Τούνη – Σταμάτη 800 ευρώ: Συνεχίζεται το… σίριαλ

Τούνη - Σταμάτη 800 ευρώ: Ξέσπασε με ανάρτηση που έκανε στα instastories η Ιωάννα Τούνη εναντίον της Σάσας Σταμάτη.

Τούνη – Σταμάτη 800 ευρώ: Την δική της εκδοχή για την περιβόητη δήλωση με τους “τεμπέληδες” οι οποίοι χαίρονται που παίρνουν το επίδομα των 800 ευρώ λόγω του lockdown, έδωσε η Ιωάννα Τούνη επιρρίπτοντας ευθύνες στη Σάσα Σταμάτη. Υπενθυμίζεται ότι η επίμαχη συνέντευξη δημοσιεύτηκε από τη δημοσιογράφο στην εφημερίδα On Time, ενώ αργότερα δόθηκε στη δημοσιότητα και το ηχητικό απόσπασμα. Ωστόσο, το μοντέλο και influencer όπως δηλώνει, με ένα μακροσκελές κείμενο στα instastories της, διαψεύδει τη Σάσα Σταμάτη, υποστηρίζοντας ότι ποτέ της δεν της έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη.

“Προς έκπληξή μου διαπίστωσα χθες πως το “φιλικό τηλέφωνό της” μεταφέρθηκε εν αγνοία μου σε συνέντευξη όχι μόνο σε μια εφημερίδα της κακιάς ώρας, αλλά ακόμη -το πιο αστείο- είναι ότι η Σάσα ηχογράφησε την “φιλική” ιδιωτική κλήση μας παρά την θέλησή μου και χωρίς να το γνωρίζω και την έδωσε σε εκπομπή να παίξει δημόσια για να “στηρίξει” και καλά το “αληθές” της συνέντευξης που της “έδωσα” ακούσια και χωρίς να το γνωρίζω επίσης” ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη. Παράλληλα, προκαλεί τη δημοσιογράφο να δώσει στη δημοσιότητα όλο το τηλεφώνημα για να αποδειχτεί εάν όντως την ενημέρωσε ότι η κλήση ηχογραφείται.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της:

Με όλο τον σάλο που προκλήθηκε με τις “τηλεφωνικές δηλώσεις” που έκανα προχθές… Θα ήθελα να μάθετε την αλήθεια που δεν είπα μέχρι τώρα, γιατί δεν ήθελα να εκθέσω ανεπανόρθωτα τη δημοσιογράφο που ευθύνεται για όλη αυτή την τραγική παράνοια και την ύβρη που βιώνω τα τελευταία 24ωρα. Ποτέ μου δεν έδωσα τηλεφωνική συνέντευξη στην κα. Σάσα Σταμάτη. STORYTIME: Είχα πάει στην εκπομπή της εν λόγω δημοσιογράφου πριν 2-3 χρόνια. Έκτοτε η ίδια με καλεί ανά τακτά χρονιά διαστήματα για να μάθει “τι κάνω” αν θα κατέβω Αθήνα, αν έχω πικάντικα νέα κλπ. Πολλές φορές έχουμε μια ολιγόλεπτη συζήτηση και άλλες, μετά από δική της παράκληση, της δίνω κάποιες παραπάνω πληροφορίες (το φιλότιμο θα με φάει) πάνω σε θέματα που με αφορούν και συντάσσουμε μαζί κάποιο άρθρο.

Προς έκπληξή μου διαπίστωσα χθες πως το ‘φιλικό’ τηλέφωνό της, μεταφέρθηκε εν αγνοία μου σε συνέντευξη, όχι μόνο σε μια εφημερίδα της κακιάς ώρας, αλλά ακόμη-το πιο αστείο-είναι ότι η Σάσα ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗ ‘ΦΙΛΙΚΗ’ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ για να στηρίξει και καλά το αληθές της συνέντευξης που της έδωσα ΑΚΟΥΣΙΑ και χωρίς να το γνωρίζω επίσης.

Για όσους σπεύσετε να θεωρήσετε ότι λέω ψέματα. Σάσα δώσε σε παρακαλώ στις εκπομπές να παίξει ΟΛΟ το τηλεφώνημα και όχι μόνο το απόσπασμα για τους τεμπέληδες και πες μας σε παρακαλώ σε ποιο σημείο ακριβώς με ενημερώνεις ότι η κλήση μας ηχογραφείται ή ότι τα λόγια που λέω ηχητικά και σε εντελώς χύμα κατάσταση, θα παίξουν στο πανελλήνιο. Ευχαριστώ!

Τούνη: Η Αλεξανδράκη πλάνταξε στο κλάμα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πήρε ανοιχτά θέση και υπερασπίστηκε την Ιωάννα Τούνη αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει εκείνη για τα 800 ευρώ και τους… τεμπέληδες.

«Είστε τόσο τίποτα, να επιτίθεστε σε μια γυναίκα που παλεύει για να ζήσει, κάνει τη δουλειά της, δε σας ενοχλεί, δε σας έχει ενοχλήσει ποτέ. Ποιο είναι το πρόβλημά σας ειλικρινά. Τι σας ενόχλησε η Τούνη και η κάθε Τούνη; Το ότι κάποιοι είστε βολεψάκηδες και μη το αρνηθείτε γιατί μόνοι σας τα γράφετε στα σχόλια, “πήρα 800 ευρώ και τώρα θα αράξω”.

Το ότι είστε εσείς τέτοιοι άνθρωποι και είναι άτομα τα οποία είναι ακόμα έξω και παλεύουν για τη δική τους επιβίωση δε σας ακουμπάει. Αλλά εσείς είστε οι μάγκες, παίρνετε τα 800 ευρώ και είστε μάγκες και μετά σας ενοχλεί η ταμπέλα τεμπέληδες.

Για αυτό θα μείνετε μια ζωή στα 800 ευρώ και στα δανεικά των φίλων σας για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε το νοίκι σας, το ρεύμα σας, το νερό σας και θα είστε πίσω από μια οθόνη και θα κρίνετε και θα κατακρίνετε ανθρώπους που είναι πραγματικά εκεί έξω και ρισκάρουν για την επιβίωσή τους και για ένα καλύτερο μέλλον», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις