Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Bachelor spoiler: Ποια παίκτρια ξαναμπαίνει στο ριάλιτι
LIFESTYLE

The Bachelor spoiler: Ποια παίκτρια ξαναμπαίνει στο ριάλιτι

The Bachelor spoiler: Αυτή η εβδομάδα στο Bachelor, θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις

The Bachelor spoiler: Αυτή την εβδομάδα στο The Bachelor, o Παναγιώτης δέχεται μια έκπληξη. Oι κολλητοί του τον επισκέπτονται και εκείνος τους μιλά για τις γυναίκες που διεκδικούν μια θέση στη καρδιά του.

Φυσικά οι δικοί του άνθρωποι έχουν έρθει στη βίλα με έναν σκοπό, να δουν ποια κοπέλα ταιριάζει καλύτερα με τον καλύτερό τους φίλο. Ένα τριπλό – ραντεβού παγίδα, φέρνει τις κοπέλες αντιμέτωπες με τη ζήλια, ενώ ο Παναγιώτης μαθαίνει περισσότερα για τον χαρακτήρα τους μέσα από αυτή τη δοκιμασία. Ένα ομαδικό ραντεβού γεμάτο μουσική και χορό φέρνει κοντά τις κοπέλες και τον Παναγιώτη, ενώ η Έλενα Μπάση ξαναμπαίνει στο Bachelor! Αυτή η εβδομάδα στη βίλα του Bachelor, θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις!

Διέρρευσαν πλάνα από τον τελικό

Ωστόσο, ποιες δύο κοπέλες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του “Bachelor”. Πλάνα από τη Μάνη, όπου έγιναν τα τελευταία γυρίσματα. Με ποια περπατάει αγκαλιά ο Παναγιώτης. Μπορεί στα επεισόδια του “Bachelor” που παρακολουθούν οι τηλεθεατές, να υπάρχουν πολλά κορίτσια ακόμη που να διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ωστόσο, τα γυρίσματα του ριάλιτι του Alpha βρίσκονται αρκετά πιο μπροστά.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ο τελικός έχει γυριστεί και έλαβε χώρα στη Μάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, στην τελική τριάδα και τον ημιτελικό κατάφερα να φτάσουν η Νικόλ, η Βίβιαν και η Αντζελίνα, ενώ στον τελικό προχώρησαν μόνο δύο παίκτριες, η Νικόλ και η Βίβιαν. Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Soula Glamorous στο Instagram, δείχνουν τον Παναγιώτη αγκαλιά με τη Νικόλ, να περπατούν σε κάποια γραφικά στενά, που μοιάζουν να βρίσκονται στη Μάνη. Και οι δυο τους φοράνε χειμωνιάτικα ρούχα, πράγμα που σημαίνει πως τα πλάνα είναι από πρόσφατα γυρίσματα.

Καθώς ο ίδιος ο Παναγιώτης είχε δηλώσει πως σ’ αυτό το μέρος θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, οι φήμες πως η κοκκινομάλα Νικόλ κέρδισε το ριάλιτι και την καρδιά του Παναγιώτη ολοένα και φουντώνουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις