Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 αποχώρηση (17/11): Πικρός καφές για την παίκτρια που έφυγε
LIFESTYLE

GNTM 3 αποχώρηση (17/11): Πικρός καφές για την παίκτρια που έφυγε

GNTM 3 αποχώρηση (17/11): Μια ανατρεπτική αποχώρηση έφερε έντονη αναστάτωση

GNTM 3 αποχώρηση (17/11): Τα επίδοξα top models στο GNTM 3 έλαβαν μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ, φορώντας μόνο εσώρουχα. Ποιος είχε την καλύτερη λήψη και ποιος αποχώρησε. Το επεισόδιο της Τριτης (17/11) του GNTM 3 έκρυβε πολλές ανατροπές και μεγάλες εκπλήξεις για τα μοντέλα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας, μετά την επιστροφή των 4 και την αποχώρηση του Σήφη Φαραντάκη, έπιασαν κυριολεκτικά στον ύπνο τα 11 μοντέλα, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα ακόμα challenge επιβράβευσης.

Ένα κρεβάτι έξω από το σπίτι έγινε το σκηνικό για μια selfie φωτογράφηση με έμπνευση το hashtag #Iwokeuplikethis. Ή αλλιώς, πώς βγαίνει μια φωτογραφία με αγουροξυπνημένο λουκ για μια ανάρτηση στα social media. Οι περισσότεροι το διασκέδασαν, άλλοι το πήραν πιο σοβαρά, όμως όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Λία ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας «instagram vs. Reality», η οποία επέλεξε τον Ανδρέα, για να περάσουν ένα απόγευμα στο ατελιέ του Άγγελου Μπράτη. Ο αγαπημένος κριτής υποδέχθηκε τα δυο παιδιά στον χώρο του, χαρίζοντάς τους μια αποκλειστική ξενάγηση, κάνοντας fitting με δημιουργίες του. Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολούθησε, τα επίδοξα top models έλαβε μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ. Το «μόλις ξύπνησα» της προηγούμενης μέρας αποκτά μια πιο εκλεπτυσμένη και αισθησιακή διάθεση για τα ζητούμενα κλικ του φωτογράφου Θανάση Γάτου.

Το αβαντάζ και η αποχώρηση

Αυτή τη φορά, τα στρατηγικά αβαντάζ του Ηρακλή Τσουζίνοφ και του Εμμάνουελ Ελόζιεουα, δεν επηρέασαν τόσο το αποτέλεσμα, όσο οι καλεσμένοι-έκπληξη, που “εμπόδιζαν” κάθε σετ, με στόχο να αποσυντονίσουν τα μοντέλα με ευφάνταστο τρόπο. Με βάση το μοίρασμα των μειονεκτημάτων, Παρασκευή και Δημοσθένης ήταν οι δύο παίκτες που φωτογραφήθηκαν μόνο με ενάμιση λεπτό, ενώ οι υπόλοιποι είχαν στην διάθεσή τους 3 λεπτά. Στο σετ, ξεχώρισε αρκετά η Παρασκευή, η οποία, μετά την επιστροφή της, δέχεται τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές, γεγονός που δείχνει ότι έχει πάρει στα σοβαρά το διαγωνισμό και πως έχει πεισμώσει.

Από την άλλη, η Μαρινέλα, δεν κατάφερε να παραμείνει συγκεντρωμένη στη φωτογράφιση, με αποτέλεσμα να τα “ακούσει” από την Ζεν, η οποία της είπε ότι έδειχνε τσαντισμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του σετ. Στο πλατό, η Ξένια και η Παρασκευή είχαν τα δύο καλύτερα καρέ, αλλά τελικά νικήτρια αναδείχτηκε η Παρασκευή. “Χάρηκα πάρα πολύ γιατί είναι η πρώτη φορά που παίρνω καλύτερη φωτογραφία”, είπε η Παρασκευή. Στον αντίποδα, τις τρεις χειρότερες λήψεις είχαν ο Έντουαρντ, η Μαρινέλα και ο Δημοσθένης που βρέθηκαν μπροστά στη Βίκυ Καγιά κι ένα βήμα πριν την αποχώρηση. Με τους κριτές να “σώζουν” τον Έντουαρντ την τελευταία στιγμή, στους bottom two έμειναν η Μαρινέλα κι ο Δημοσθένης. Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή λίγο καλύτερη φωτογραφία είχε ο Δημοσθένης, με τη Μαρινέλα να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις