Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (18/11): Ποιοι είναι κοντά στην έξοδο
LIFESTYLE

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (18/11): Ποιοι είναι κοντά στην έξοδο

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (18/11): Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί η ψηφοφορία αυτής της βδομάδας

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (18/11): Την πιο αμφίρροπη ψηφοφορία μέχρι τώρα, αναμένεται να δούμε στο σπίτι του «Big Brother» μετά το spoiler που έδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα είναι οι Άννα Μαρία, Σοφία και Ραμόνα. Ποιο είναι όμως το θρίλερ; Αρχικά μιλάμε για τρεις παίκτριες που το κοινό δείχνει πως έχει αγαπήσει, καθώς όλες τις φορές που έχουν βρεθεί υποψήφιες, έχουν παραμείνει «διώχνοντας» δυνατούς παίκτες.

Η Άννα Μαρία φέρνει τα πάνω κάτω

Επιπλέον, στο χθεσινό επεισόδιο, μία ιδιαίτερη δοκιμασία ετοίμασε ο η παραγωγή του ριάλιτι σόου Big Brother για τους ένοικους του σπιτιού ούτως να τους ανεβάσει τη διάθεση αφενός και αφετέρου να φέρει πιο κοντά παίκτες που δεν έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Η αποστολή ήταν να στηθεί ένας “γάμος” με νύφη την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, γαμπρό τον Δημήτρη Κεχαγιά, κουμπάρους τον Γρηγόρη και τη Σοφία και διοργανωτές τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Οι καλεσμένοι στολίστηκαν, το σκηνικό στήθηκε και η νύφη έκανε την πρόβα νυφικού για να διαλέξει το κατάλληλο. Κουμπάρα η Σοφία Δανέζη που με αυτήν την δοκιμασία ήρθε πιο κοντά με την Άννα Μαρία. Οι δύο παίκτριες μάλιστα αντήλλαξαν και μια αγκαλιά. «Είχα πολύ καλή βοηθό (στην επιλογή του νυφικού). Η Σοφία ήταν σπαθί, μπράβο της» είπε η Άννα Μαρία, αφήνοντας ανοιχτό ένα παράθυρο ότι μπορεί να λήξει η έχθρα που έχει με την συμπαίκτριά της. Γέφυρα διαφαίνεται και στο “χάσμα” μεταξύ της Άννας Μαρίας και του Θέμη, ο οποίος επιμελήθηκε το νυφικό μακιγιάζ της, καθώς οι δυο τους φάνηκε να έρχονται πιο κοντά… Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα προηγήθηκε ένταση μεταξύ της Άννας Μαρίας και του Χρήστου Βαρουξής, καθώς ο δεύτερος άφησε να εννοηθεί ότι η Άννα Μαρία προκαλεί συνεχώς εντάσεις.

Το μπάτσελορ πάρτι

Στο πλαίσιο του μπάτσελορ πάρτι που διοργανώθηκε για τη “νύφη” Άννα Μαρία, οι Δημήτρης Πυργίδης, Γρηγόρης Τσεκούρας και Χρήστος Βαρουξής αποφάσισαν να της κάνουν μια έκπληξη: Έβγαλαν τα ρούχα τους κι έκαναν στριπτίζ για χάρη της. Μάταια η Άννα Μαρία προσπαθούσε να τους αποφύγει, εκείνοι δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις