Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τούνη 800 ευρώ: Η αντίδραση της Σάσας Σταμάτη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τούνη 800 ευρώ: Η αντίδραση της Σάσας Σταμάτη

Τούνη 800 ευρώ: Ευθύνες στη Σάσα Σταμάτη επέρριψε η Ιωάννα Τούνη, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε

Τούνη 800 ευρώ: Ευθύνες στη Σάσα Σταμάτη επέρριψε η Ιωάννα Τούνη, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, με αφορμή τη συνέντευξή της στην εφημερίδα «On time» και την περιβόητη δήλωση με τους «τεμπέληδες», οι οποίοι χαίρονται που παίρνουν το επίδομα των 800 ευρώ λόγω του lockdown.

Υπενθυμίζεται ότι η επίμαχη συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα από τη Σάσα Σταμάτη, ενώ αργότερα δόθηκε στη δημοσιότητα και το ηχητικό απόσπασμα. Η Ιωάννα Τούνη την Τρίτη με ένα μακροσκελές κείμενο στα instastories της, διέψευσε τη Σάσα Σταμάτη, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων, ότι ποτέ της δεν της έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τη Σάσα Σταμάτη και τη ρώτησε για το θέμα που προέκυψε με την Ιωάννα Τούνη. Όπως είπε ο δημοσιογράφος: «Έχω μιλήσει με τη Σάσα και μου είπε τέσσερα πράγματα. Ότι με την Ιωάννα Τούνη έχει μια φιλική σχέση και μαζί έχουν κάνει πολλές συνεντεύξεις και υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης. Όταν κυκλοφόρησε η εφημερίδα, η Σάσα έστειλε ένα μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη και εκείνη της απάντησε καρδούλες.

Όταν άρχιζε να γίνεται ο θόρυβος με τη δήλωση με τα 800 ευρώ, η Ιωάννα Τούνη της έγραψε ένα μήνυμα και της είπε ότι δεν το έχει με τις τηλεφωνικές και όταν κάνει εκπομπή στην τηλεόραση, καλύτερα να τα πούνε από κοντά. Επίσης η Σάσα Σταμάτη ισχυρίζεται πως στην πρώτη ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει λόγο για κολάζ στις δηλώσεις. Άρα η Ιωάννα Τούνη εμμέσως παραδέχεται ότι για να γίνει κολάζ ,έγιναν και κάποιες δηλώσεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις