Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πρόστιμο Πολυτεχνείο: Οι αντιδράσεις προκάλεσαν την παρέμβαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.
ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμο Πολυτεχνείο: Οι αντιδράσεις προκάλεσαν την παρέμβαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόστιμο Πολυτεχνείο: Πρόστιμο 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων εναντίον της Covid-19, επιβλήθηκε σε γυναίκα που παρευρέθηκε στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι στην πύλη του.

Πρόστιμο Πολυτεχνείο: Την παρέμβαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη προκάλεσαν οι έντονες αντιδράσεις από την απόφαση να βεβαιωθεί πρόστιμο 300 ευρώ στη γυναίκα που χθες πήγε στο Πολυτεχνείο για να καταθέσει, όπως είπε, ένα λουλούδι. Η γυναίκα, όταν τη σταμάτησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο, έξω ακριβώς από το πανεπιστημιακό ίδρυμα, τους είπε ότι είχε χρησιμοποιήσει τον κωδικό έξι για να βγει από το σπίτι της και να πάει μέχρι την Πατησίων, ομολόγησε όμως ότι στην πραγματικότητα ήθελε να αφήσει ένα λουλούδι. Οι αστυνομικοί τελικά της βεβαίωσαν το πρόστιμο, προκαλώντας όμως αντιδράσεις, και με την εικόνα να κάνει το γύρο των social media, ιστοσελίδων και τηλεοπτικών σταθμών.

Αργά το βράδυ, που ενημερώθηκε ο αρχηγός της αστυνομίας για το περιστατικό, ζήτησε να μη βεβαιωθεί το πρόστιμο στη γυναίκα και με τη μορφή ένστασης που θα κατατεθεί να μη χρειαστεί να πληρώσει 300 ευρώ.

Πολυτεχνείο: Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που πήγε να καταθέσει ένα λουλούδι (Βίντεο από reader)
Δείτε ακόμη
Επέτειος σοκ με άγριο ξύλο, παραπλανητικά sms, σόου πολιτικών – Η εξήγηση Χρυσοχοΐδη για τις πορείες του ΚΚΕ
Χρυσοχοΐδης: «10 φορές ο αξιωματικός ζητούσε από την ηγεσία της συγκέντρωσης να αποχωρήσουν»
Παρατηρητήριο ΝΔ: Το ΠΑΜΕ ανέβασε φωτογραφία από διαδήλωση στο… Βέλγιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις