Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλεξία Έβερτ Πολυτεχνείο: Το σχόλιο για τους διαδηλωτές που προκάλεσε αντιδράσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξία Έβερτ Πολυτεχνείο: Το σχόλιο για τους διαδηλωτές που προκάλεσε αντιδράσεις

Αλεξία Έβερτ Πολυτεχνείο: Η κ. Έβερτ σε σχόλιο της σε ανάρτηση στο Facebook χαρακτηρίζει τρωκτικά και κατσαρίδες διαδηλωτές του Πολυτεχνείου.

Αλεξία Έβερτ Πολυτεχνείο: Ένα πρωτοφανές σχόλιο έκανε η αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων, Αλεξία Έβερτ στο Facebook. Σε ανάρτηση δημοσιογράφου χαρακτήρισε τρωκτικά και κατσαρίδες τους διαδηλωτές του ΚΚΕ. Η Αλεξία Εβερτ, κόρη του πρώην προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Εβερτ, και σχολίασε μία ανάρτηση της δημοσιογράφου Πέπης Ραγκούση, στην οποία είχε φωτογραφία των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ, της συνδικαλιστικής παράταξης που πρόσκεται στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας χθες Τρίτη στην επέτειο του Πολυτεχνείου στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής λίγα μέτρα από την αμερικανική πρεσβεία.

Η κ. Ραγκούση συνόδευε την ανάρτηση με το σχόλιο “Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας”. Η κ. Εβερτ, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων σχολίασε την ανάρτηση της κ. Ραγκούση αναφέροντας χαρακτηριστικά “Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!”. Υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις με πολλούς από τους ακόλουθους της κ. Ραγκούση να επιτίθενται στην κ. Εβερτ ζητώντας της εξηγήσεις για το σχόλιο και παράλληλα ζητώντας της να ανακαλέσει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί λεκτικοί διαξιφισμοί κάτω από την ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται πως χτες Τρίτη το ΚΚΕ αρχικά προχώρησε σε εκδήλωση στο Πάρκο Ελευθερίας, ενώ λίγο αργότερα με όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό περίπου 200 μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν πορεία ως το Μέγαρο Μουσικής, με την Αστυνομία να δείχνει ανοχή. Η φωτογραφία που ανέβασε η κ. Ραγκούση στο Facebook της είναι από αυτή τη δεύτερη κίνηση και ενώ η πορεία βρίσκεται στο πάρκο Ελευθερίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις