Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επεισόδια Πολυτεχνείο 2020: Οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επεισόδια Πολυτεχνείο 2020: Οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ

Επεισόδια Πολυτεχνείο 2020: Με σχόλιο της η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25 για τα σημερινά επεισόδια στις συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο.

Επεισόδια Πολυτεχνείο 2020: «Βολές» κατά των κομμάτων της αριστεράς εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη στάση τους στη σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜΕΡα25 είχαν την ευκαιρία να δείξουν αυτές τις μέρες ότι πρώτο καθήκον τους έχουν την προστασία της δημόσιας υγείας.

«Αντ’ αυτού, για μικροκομματικούς λόγους, αποφάσισαν πως αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να κάνουν μέτωπο εναντίον της κυβέρνησης. Τελικά αυτό που κατάφεραν είναι να κάνουν μέτωπο κατά της κοινωνίας».

«Τους παραδίδουμε στην κρίση της», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Σας γλεντάει το ΚΚΕ – «Η πολιτική μ@λ@κί@ έχει τα όριά της»

Στα χαρακώματα βρέθηκαν πριν από λίγο στη Βουλή, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και κόμματα με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στους δρόμους της Αθήνας. Όλα ξεκίνησαν κατά την ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ελ. Λύσης, Κ. Χήτα ο οποίος επιτέθηκε τόσο στην κυβέρνηση όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις. «6.000 αστυνομικοί, μέτρα, αλλά εν τέλει πάρτι κάνανε! Θα τιμωρηθείς κανείς; Θα απολογηθείτε; Όλοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Η κυβέρνηση παραβίασε τη λογική και τα κόμμα της αριστεράς τη νομιμότητα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Σας γλεντά το ΚΚΕ».

Οι αναφορές του βουλευτή προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Νίκου Καραθανασόπουλου, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει: «Η πολιτική μ@λ@κί@ και η ανοησία έχει και τα όριά της! Δεν διαγράφω τίποτα τα επαναλαμβάνω! Μετατραπήκατε σε δεξιό βραχίονα της κυβέρνησης, ζηλέψατε την Χρυσή Αυγή». «Δεν θα πέσουν στον βούρκο του συναδέλφου! Οι άναρθρες κραυγές του δεν θα συγκινήσουν κανέναν! Άλλοι παρανόμησαν και δεν συνελήφθησαν! Ο νόμος είναι για όλους», απάντησε ο κ. Χήτας προκαλώντας εκ νέου την οργή του συναδέλφου του και αναγκάζοντας τον προεδρεύοντα κ. Αβδελά να παρέμβει: « μην το κάνετε γήπεδο εδώ! Κ. Καραθανασόπουλε σε παρακαλώ». Για αρκετά λεπτά της ώρας τόσο ο κ. Καραθανασόπουλος όσο και ο κ. Συντυχάκης του ΚΚΕ, συνέχισαν να ωρύονται προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις