Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 spoiler αποχώρηση (17/11): Ποιος ή ποια δεν θα τα καταφέρει
LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (17/11): Ποιος ή ποια δεν θα τα καταφέρει

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (17/11): Και κάπως έτσι φτάνουμε ξανά στην τελική δεκάδα

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (17/11): Σήμερα θα φτάσουμε ξανά στην τελική δεκάδα με μια κοπέλα όμως να αποχωρεί. Είναι από τις κοπέλες που επέστρεψαν ή από αυτές που ήδη ήταν μέσα; Σήμερα, σύμφωνα με το τρέιλερ, τα μοντέλα του GNTM 3 θα κάνουν μια φωτογράφιση με εσώρουχα αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά γι’ αυτούς. Πρόσωπα του καναλιού που έχουμε δει σε άλλα πόστα και εκπομπές θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την προσοχή των μοντέλων, προσφέροντας παράλληλα άφθονο γέλιο.

Ανάμεσά τους ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος από το Shopping Star, ο Κώστας Στεφανής από το Traction, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον Τροχό της τύχης αλλά και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο νικητής του MasterChef 4. Η κοπέλα που δεν θα καταφέρει ωστόσο να μείνει εντελώς συγκεντρωμένη και να βγάλει σε πέρας το concept, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, είναι η Μαρινέλα.

Επιστροφές… καταστροφές

Στο χθεσινό επεισόδιο, μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους 8 εναπομείναντες παίκτες του GNTM, καθώς 4 από τους αποχωρήσαντες επέστρεψαν ξανά στο παιχνίδι.  Ο head of scouting του πρακτορείου Elite London, Joel Bough επέλεξε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στους: Εμμάνουελ, Παρασκευή, Ξένια και Ηρακλή, από τα 12 μοντέλα που έχουν αποχωρήσει. Οι αντιδράσεις των υπόλοιπων επίδοξων μοντέλων ήταν αντιφατικές: κάποιοι ενθουσιάστηκαν, άλλοι δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους, ενώ τα φαρμακερά σχόλια απαξίωσης για τους ανταγωνιστές ακούστηκαν ακαριαία.

Φυσικά, το επίπεδο δυσκολίας στις δοκιμασίες ολοένα και ανεβαίνει και τα επίδοξα top models κλήθηκαν χθες, να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν σε ζευγάρια μια σκηνή ασιατικής πάλης. Ο συγχρονισμός στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas ήταν τα βασικά ζητούμενα της συγκεκριμένης φωτογράφησης. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό όμως ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και να συνεχίσει την πορεία του στο ριάλιτι μοντέλων.

Οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν ποιος ή ποια θα αποχωρούσε από το GNTM. Και αυτός ήταν ο Σήφης Φανταράκης, ο οποίος δεν κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας ορθά τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να μην εντυπωσιάσει τους κριτές. Όσον αφορά τον αποχαιρετισμό του Σήφη από τους συμπαίκτες του, στο σπίτι του GNTM, αυτός έγινε μέσα σε βαρύ κλίμα με τον νεαρό Κρητικό να χαμογελάει κλείνοντας την πόρτα της εξόδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις