Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 49χρονη ΑΧΕΠΑ κορονοϊός: Κατέληξε νοσηλεύτρια
ΕΛΛΑΔΑ

49χρονη ΑΧΕΠΑ κορονοϊός: Κατέληξε νοσηλεύτρια

49χρονη ΑΧΕΠΑ κορονοϊός: Την είδηση έκανε χθες γνωστή ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου AXEΠΑ. 

49χρονη ΑΧΕΠΑ κορονοϊός: Τη ζωή της από κορωνοϊό έχασε μια 49χρονη νοσηλεύτρια του ΑΧΕΠΑ. Την είδηση έκανε χθες γνωστή ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου AXEΠΑ. «Κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι όλα είναι μία συνωμοσιολογία», ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook ο Μπάμπης Κοροξενός. «Σήμερα έχασε την μάχη με τον covid μια συναδέλφισσά μας. Δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μας βρίσκονται εκτός μάχης αφού νοσούν. Και κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι όλα είναι μια συνωμοσιολογία.

Λυπάμαι αλλά με αυτόν τον ρυθμό που πάει δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύσουν. Σας παρακαλούμε πάρτε μέτρα προστασίας. Φτάσαμε πέρα από τα όρια μας. Πάρτε μέτρα να ξεπεράσουμε αυτήν την μάχη και μετά εδώ θα είμαστε να μιλήσουμε για συνωμοσίες και τι έγινε λάθος». Ολα αυτά ενώ γιατροί από τη Θεσσαλονίκη με κάθε ευκαιρία εκφράζουν την έκκλησή τους και την αγωνία τους λέγοντας ότι σε λίγες ημέρες δεν θα υπάρχουν κενά κρεβάτια για ασθενείς με κορωνοϊό.

Χθες κατέληξε 50χρονη εργαζόμενη στο ΑΧΕΠΑ

«Φτάσαμε πέρα από τα όριά μας!». Με αυτό το μήνυμα ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Μπάμπης Κοροξενός έκανε χθες γνωστό τον θάνατο μιας εργαζόμενης στο νοσοκομείο, περίπου 50 ετών, λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η 50χρονη, η οποία ήταν χειρίστρια ιατρικών μηχανημάτων στην ακτινολογική κλινική και ενώ νοσηλευόταν εδώ και κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, η κατάστασή της χειροτέρεψε και την Παρασκευή κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Σήμερα έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Η γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα.

Η ανάρτηση του κ. Κοροξενού: «ΕΔΩ ΑΧΕΠΑ. Σήμερα έχασε την μάχη με τον covid μια συναδέλφισσά μας. Δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μας βρίσκονται εκτός μάχης αφού νοσούν. Και κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι όλα είναι μια συνωμοσιολογία. Λυπάμαι αλλά με αυτόν τον ρυθμό που πάει δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύσουν. Σας παρακαλούμε πάρτε μέτρα προστασίας. Φτάσαμε πέρα από τα όρια μας. Πάρτε μέτρα να ξεπεράσουμε αυτήν την μάχη και μετά εδώ θα ειίμαστε να μιλήσουμε για συνομωσίες και τι έγινε λάθος».

Θλίψη για τον 42χρονο

Κι όλα αυτά, ενώ την Κυριακή έχασε τη μάχη με τον ιό  στο «Αττικόν» νοσοκομείο ο 42χρονος πνευμονολόγος Αντώνης Χατζηγεωργίου, που διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις