Ολυμπιακός – μπάσκετ: Απαγορευτικό!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μπάσκετ: Απαγορευτικό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ολυμπιακός - μπάσκετ: Και 4ο κρούσμα στο λιμάνι, αναβολή στα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν μετά και από προτροπή της ΓΓΑ

17.11.2020 | 00:11

Ολυμπιακόςμπάσκετ: Αναβάλλονται τα παιχνίδια του Ολυμπιακού απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν. Η ΓΓΑ ενημέρωσε τους «ερυθρόλευκους» πως δεν μπορούν να ταξιδέψουν για να μην υπάρξει διασπορά του ιού. Θυμίζουμε, το απόγευμα εντοπίστηκε και τέταρτο θετικό κρούσμα στην ομάδα. Μετά την ανακοίνωση του νέου κρούσματος, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΓΓΑ, μέσω της οποίας ζητούσε οδηγίες σχετικά με τα ταξίδια σε Βαρκελώνη και Λυών.

Από την πλευρά της, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προέτρεψε τους «ερυθρόλευκους» να μην ταξιδέψουν για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και έτσι οι αναμετρήσεις τους για την 9η και 10η αγωνιστική θα αναβληθούν. Πάντως, στις δύο χώρες που θα αγωνίζονταν οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις και υπάρχουν πολλά θετικά κρούσματα. Ενώ, έχουν και σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, οπότε η επιλογή να μην γίνουν οι αγώνες ήταν η πιο ασφαλής.

Ολυμπιακός – μπάσκετ: Φοβήθηκαν την καραντίνα εκτός συνόρων

Εξετάστηκε το ενδεχόμενο η ομάδα να έμπαινε σε καραντίνα στις εν λόγω χώρες, αφού σε περίπτωση που βρισκόταν κι’ άλλο θετικό κρούσμα θα ήταν δύσκολο να πετάξουν για την Ελλάδα.

Θυμίζουμε, ανάλογες περιπτώσεις υπήρχαν και με τον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό. Η μεν ομάδα της Πάτρας δεν πέταξε για την Σλοβενία (για το παιχνίδι κόντρα στην Ολίμπια) λόγω τριών θετικών κρουσμάτων. Ενώ και οι «πράσινοι» δεν πέταξαν για Ρωσία (για το παιχνίδι με την Ζενίτ), έχοντας και εκείνοι τρία κρούσματα.

Δείτε ακόμη:

Και η Βρετανία μετά τη Ρωσία διεκδικεί το Euro 2021
Διπλό 1-0 στην Πορτογαλία με Καντέ η Γαλλία
Τσιμίκας: Στο γήπεδο την ανωτερότητά μας!
Exit mobile version