Εθνική – Τσιμίκας: “Ηρθαμε για τη νίκη”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – Τσιμίκας: “Ηρθαμε για τη νίκη”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Εθνική - Τσιμίκας: “Χαίρομαι που επιστρέφω υγιής - Κανένα παιχνίδι εύκολο, τα πάντα κατακτιόνται στο γήπεδο

14.11.2020 | 22:48

ΕθνικήΤσιμίκας: Χαρούμενος για την επιστροφή του στην Εθνική Ομάδα δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας. Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι απέναντι στην Μολδαβία για την 5η αγωνιστική του Nations League. Ο Τσιμίκας αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι της εθνικής μας. Ακόμα, τόνισε πως η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Ενώ, στάθηκε και στο κίνητρο του.

Αρχικά ο Τσιμίκας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι υγιής και πίσω στην Εθνική. Είμαι έτοιμος και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη στα δύο παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που θα ξαναφορέσω το εθνόσημο και θα δώσω τα πάντα. Κάθε παιχνίδι με την Εθνική έχει μία πίεση. Πάνω απ’ όλα θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να νικάμε. Οπότε, ήρθαμε εδώ για τη νίκη».

Εθνική – Τσιμίκας: “Κανένα παιχνίδι εύκολο”

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δήλωσε: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, τα πάντα κατακτιόνται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, ταλαντούχο. Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Αλλά πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Η ομάδα είναι έτοιμη».

Ενώ, για το κίνητρο του, τόνισε: «Το κίνητρό μου είναι να φοράω το εθνόσημο, να δίνω τα πάντα γι’ αυτή τη φανέλα και να έχουμε μόνο νίκες».

Δείτε ακόμη:

Ανανέωσε στον ΠΑΟ ως το 2024 ο Σένκεφελντ
Μιλάνε για τριετή επέκταση ΑΕΚ και Λιβάγια
Αλλαγή υγειονομικού πρωτοκόλλου στη Σούπερ Λιγκ
Exit mobile version