Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Αμπούλες ομορφιάς: Η φροντίδα που πρέπει να εντάξεις στο οπλοστάσιο της επιδερμίδας σου
PLUS

Αμπούλες ομορφιάς: Η φροντίδα που πρέπει να εντάξεις στο οπλοστάσιο της επιδερμίδας σου

Οι αμπούλες ομορφιάς αποτελούν μια νέα τάση που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στον beauty κόσμο.

Είχες σκεφτεί πότε πώς κάτι μικρό μπορεί να είναι παράλληλα και τόσο θαυματουργό; Οι αμπούλες ομορφιάς αποτελούν μια νέα τάση που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στον beauty κόσμο. Αυτές οι “μικρές δόσεις ομορφιάς” αποτελούν έναν μικρό θησαυρό για την επιδερμίδα, καθώς περιλαμβάνουν δραστικά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση, άρα πιο άμεση και στοχευμένη δράση στην εκάστοτε ανάγκη της επιδερμίδας. Το μυστικό κρύβεται στην ποσότητα: εξασφαλίζουν τη επαρκή ποσότητα συστατικών που χρειάζεται το δέρμα, ενώ η αεροστεγής συσκευασία δεν επιτρέπει να αλλοιωθούν τα συστατικά της αμπούλας, ώστε να παραμείνουν ‘’φρέσκα’’ μέχρι τη στιγμή που θα ανοιχτεί.

Ο πιο συνηθισμένος και γρήγορος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις τις αμπούλες ως μια SOS φροντίδα που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου άμεσα και δραστικά αποτελέσματα. Ιδιαίτερα, αυτές τις μέρες που περνάς αρκετές ώρες στο σπίτι, μπορείς να ακολουθήσεις μια ρουτίνα θεραπείας 7 ημερών, εφαρμόζοντας περισσότερες από μία αμπούλες

Οι αμπούλες εντατικής φροντίδας HELENVITA, κατάλληλες για κάθε τύπο επιδερμίδας, στοχεύουν στην άμεση ανανέωση της επιδερμίδας.

Πολύτιμες βιταμίνες, φυτικά εκχυλίσματα και δραστικά συστατικά συνδυάζονται σε έναν εξαιρετικά συμπυκνωμένο όρο που εστιάζει σε συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας εντατική και στοχευμένη φροντίδα.

Δερματολογικά ελεγμένες

Κλινικά ελεγμένες

Κατάλληλες για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Γνωρίστε τη σειρά HELENVITA AMPOULES:

HELENVITA HYDRATION AMPOULES

Αμπούλες εντατικής φροντίδας που χαρίζουν άμεση ενυδάτωση. Αυξάνουν τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, γεμίζοντας παράλληλα ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

HELENVITA LIFTING AMPOULES

Αμπούλες εντατικής φροντίδας που χαρίζουν άμεση σύσφιξη στην επιδερμίδα. Ανορθώνουν το περίγραμμα του προσώπου, μειώνουν ρυτίδες και καταπολεμούν τη χαλάρωση της επιδερμίδας.

HELENVITA INSTANT GLOW AMPOULES

Αμπούλες εντατικής φροντίδας που χαρίζουν άμεση λάμψη στην θαμπή επιδερμίδα. Το συνένζυμο Q10 και η βιταμίνη C αναζωογονούν, τονώνουν και επαναφέρουν την υγιή όψη της επιδερμίδας.

HELENVITA ANTI SPOT AMPOULES

Αμπούλες εντατικής φροντίδας με στοχευμένη δράση κατά των δυσχρωμιών της επιδερμίδας. Αποκαθιστούν τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, αναστέλλουν τη δημιουργία νέων κηλίδων, (δυσχρωμίες, πανάδες, κλπ.) και χαρίζουν φωτεινότητα και λάμψη.

HELENVITA NIGHT REPAIR AMPOULES

Αμπούλες εντατικής φροντίδας που επανορθώνουν και ανανεώνουν την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων, απαλύνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενυδατώνουν και επανορθώνουν τις φθορές της ημέρας.

HELENVITA EYE REPAIR AMPOULES

Αμπούλες εντατικής φροντίδας κατά του κουρασμένου βλέμματος, του πρηξίματος και των λεπτών γραμμών.  Συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, απαλύνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες για βλέμμα ανανεωμένο και ξεκούραστο.

Επιλέξτε την αμπούλα που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας!

Συσκευασία: 1x2ml

Από την Εταιρεία Pharmex

Διαθέσιμες στα φαρμακεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις