Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζάχος Χατζηφωτίου σχέσεις: Ο 97χρονος αποκάλυψε απολαυστικές λεπτομέρειες
LIFESTYLE

Ζάχος Χατζηφωτίου σχέσεις: Ο 97χρονος αποκάλυψε απολαυστικές λεπτομέρειες

Ζάχος Χατζηφωτίου σχέσεις: «Οι γάμοι μου κρατούσαν από 2-3 χρόνια. Όταν χωρίζαμε ανταλλάσσαμε δώρα, κάναμε πάρτι μαζί με τη γυναίκα μου» περιέγραψε ο ίδιος

Ζάχος Χατζηφωτίου σχέσεις: Στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Ζάχος Χατζηφωτίου, ο οποίος για μία ακόμη φόρα αποκάλυψε απολαυστικές λεπτομέρειες από τη θυελλώδη προσωπική του ζωή. «Αρθρογραφούσα στην ‘’Εστία’’ από τότε που παντρεύτηκα την κόρη του Κύρου, τη Δανάη, και έχω ένα παιδί, τη Μανίτα. Έχω πέντε δισέγγονα. Οι γάμοι μου κρατούσαν από 2-3 χρόνια. Όταν χωρίζαμε ανταλλάσσαμε δώρα, κάναμε πάρτι μαζί με τη γυναίκα μου» περιέγραψε ο ίδιος.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου που έχει κάνει πέντε γάμους, θυμήθηκε πώς η μετέπειτα τέταρτη σύζυγός του Τζένη Καρέζη τον χώρισε από την προηγούμενη που ήταν Γαλλίδα: «Η Τζένη Καρέζη με χώρισε από την πριγκίπισσα, την Ιρέν. Λύσσαξε… Έπαιρνε κάθε Δευτέρα το αεροπλάνο που δεν είχε θέατρο και ερχόταν σε μένα για μια νύχτα για να το μάθει η πριγκίπισσα. (…) Το πρόσωπο της Τζένης ήταν πιο όμορφο από της Αλίκης», ενώ αποκάλυψε: . «Ήμουν δύο χρόνια με τη Μιμή Ντενίση. Βέβαια, ωραίος τύπος… περιβόλι!». Όσο για την ευχή «να τα εκατοστίσετε’» εξήγησε με το γνωστό του χιούμορ ότι δεν τη θέλει: «Μη μου λέτε να τα εκατοστίσω. Δύο χρόνια μου δίνετε μόνο;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις