Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Παππά μητρότητα: Τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε λόγω ηλικίας
LIFESTYLE

Ιωάννα Παππά μητρότητα: Τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε λόγω ηλικίας

Ιωάννα Παππά μητρότητα: Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλα με χαμόγελο ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη μητρότητα, την οποία επέλεξε να βιώσει στην ηλικία των 40+.

Ιωάννα Παππά μητρότητα: Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική της εμφάνιση, η Ιωάννα Παππά θέλησε να βρεθεί στο πλατό του The 2night Show προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή τη νέα δουλειά, η οποία θα πρωταγωνιστήσει σύντομα στο MEGA. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλα με χαμόγελο ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη μητρότητα, την οποία επέλεξε να βιώσει στην ηλικία των 40+. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι».

«Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, «ντροπή σου σε τέτοια ηλικία» και «τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει» και τέτοια! Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους». «Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια» πρόδωσε, επίσης, γλυκά η γοητευτική ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις