Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΜΕΘ Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Κραυγή αγωνίας από γιατρό στο Παπανικολάου
ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΘ Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Κραυγή αγωνίας από γιατρό στο Παπανικολάου

ΜΕΘ Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τρίτη 2.384 κρούσματα στη χώρα από τα οποία τα 652 εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη.

ΜΕΘ Θεσσαλονίκη κορονοϊός: Τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού περιγράφει σε ανάρτησή του στο Facebook γιατρός του «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Έγραψε συγκεκριμένα ο Ελευθέριος Σιώμος στο Facebook: Χθες η Β ΜΕΘ τέθηκε εκ νέου (2η φορά) στη μάχη έναντι στον covid-19. Πόσος χρόνος νομίζετε χρειάστηκε για να γεμίσει σχεδόν? Να σας πω εγώ: 14 ώρες. Δεχόμενη τεράστια πίεση τόσο από τη γενική εφημερία του ΓΝ «Γ.Παπανικολάου» όσο και από νοσοκομεία γειτονικών νομών.

Αν δεν πιστεύετε στη σοβαρότητα της κατάστασης, καλό είναι να συνηθίσετε στο άκουσμα της λέξης «ψεκασμένοι» (ω ναι). Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, ο covid-19 υπάρχει και οι ηλικίες που νοσούν σοβαρά είναι αρκετά πιο χαμηλές, ίσως επειδή η διασπορά του στο γενικό πληθυσμό είναι τεράστια. Η χτεσινή μάχη κερδήθηκε με πολύ κόπο, ο πόλεμος όμως μαίνεται με πολλές πολλές μάχες να ‘ναι μπροστά μας. Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα μαχόμαστε, εσείς? Θα κάνετε αυτές τις μάχες να έχουν αντίκρυσμα? Θα πιστέψετε επιτέλους για να τηρήσετε τα μέτρα?

Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τρίτη 2.384 κρούσματα στη χώρα από τα οποία τα 652 εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σε ενημέρωση για την κατάσταση στο ΕΣΥ σημείωσε ότι η θετικότητα στον ιό στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το ΑΠΘ, αγγίζει το 32%.

Δείτε ακόμη
“Βόμβα” Covid η Θεσσαλονίκη: Στο 32% η θετικότητα – Πώς ξέφυγαν από τον έλεγχο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις