Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κέιτι Χολμς – Τομ Κρουζ: «Έχει να δει την κόρη μας 7 χρόνια»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Χολμς – Τομ Κρουζ: «Έχει να δει την κόρη μας 7 χρόνια»

Κέιτι Χολμς - Τομ Κρουζ: Η ηθοποιός διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Τομ Κρουζ να προσπαθεί να τα βρει με την κόρη τους, Σούρι

Κέιτι Χολμς – Τομ Κρουζ: Η Κέιτι Χολμς, τους τελευταίους δύο μήνες έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς έχει βρει καινούργιο σύντροφο και είναι, όπως δηλώνει η ίδια, πολύ ευτυχισμένη. Η ηθοποιός, μετά το διαζύγιό της από τον Τομ Κρουζ, φαίνεται να είναι ερωτευμένη και να μην κρύβει την προσωπική της ζωή. Η Κέιτι Χολμς, μίλησε στη Vogue Αυστραλίας για τον έρωτα της με τον γνωστό σεφ Αιμίλιο Βιτόλο και ταυτόχρονα αποφάσισε να βάλει τέλος στις φήμες που θέλουν τον πρώην σύζυγό της να έχει προσπαθήσει να έρθει κοντά με την κόρη τους, Σούρι.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η 14χρονη σήμερα Σούρι έχει να δει τον πατέρα της 7 ολόκληρα χρόνια! Μετά από μια δύσκολη οκταετία,  από τον χωρισμό της με τον Κρουζ – ο οποίος την είχε βάλει να υπογράψει έναν πολύ αυστηρό όρο διαζυγίου που της απαγόρευε για πέντε χρόνια να βγει δημοσίως με άλλον άνδρα – η Χολμς είναι ξανά ελεύθερη και έτοιμη να ζήσει τη ζωή της όπως ακριβώς τη θέλει.

Η viral… ομολογία του Τάισον

Σε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη προχώρησε ο Μάικ Τάισον. Φιλοξενούμενος προ ημερών στο podcast «Hotboxin» ο θρύλος της πυγμαχίας δεν δίστασε να ομολογήσει ότι έχει εξαπατήσει ντόπινγκ κοντρόλ. Και μάλιστα καταφεύγοντας στη χρήση πρόσθετου… μέλους!

Αναφερόμενος λοιπόν σε αγώνα πριν τον οποίο είχε κάνει χρήση κάνναβης και κοκαΐνης, αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε ψεύτικο πέος για να μπορέσει να ξεφύγει.

«Έβαλα τα ούρα της κόρης μου μέσα. Αρχικά ήταν να βάλω της γυναίκας μου, αλλά μου είπε “μωρό μου, κοίτα μην βγει ότι είσαι έγκυος”. Έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω του παιδιού. Φοβήθηκα μη δείξει εγκυμοσύνη…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις