Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 spoiler αποχώρηση (9/11): Ποιος ή ποια φεύγει στην επόμενη δοκιμασία
LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (9/11): Ποιος ή ποια φεύγει στην επόμενη δοκιμασία

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (9/11): Τη λες και αναμενόμενη αυτή την αποχώρηση…

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (9/11): Νέο επεισόδιο GNTM 3 έρχεται σήμερα και οι παίκτες πηγαίνουν ταξίδι στη γραφική Γκούρα στην ορεινή Κορινθία για να ζήσουν μια… βουκολική εμπειρία φωτογράφισης. Ποιος όμως θα αποχωρήσει; Oι παίκτες βάζουν παραδοσιακές στολές και φωτογραφίζονται αλά greek country style στο πρώτο ταξίδι εκτός Αθηνών που θα κάνει η χρυσή δεκάδα του ριάλιτι.

Ήδη έχουν βγει εκτός παιχνιδιού αρκετά φαβορί όπως ο Ηρακλής και ο Εμάνουελ και έχουν απομείνει η Λία, η Μαρινέλα, η Ρασέλ και η Μαριαγάπη από τα κορίτσια, ο Παναγιώτης, ο Ανδρέας, ο Δημοσθένης, ο Σήφης, ο Αιμιλιάνο και ο Έντουαρντ. Ήδη όπως διαβάσατε στο αποκλειστικό spoiler του Νίκου Γεωργιάδη, η τελική τριάδα των φιναλίστ θα είναι δυο άντρες και μια γυναίκα. Αυτή πάντως που δεν θα τα καταφέρει στη «χωριάτικη» δοκιμασία θα είναι η Ρασέλ, που ήδη γνωρίζουμε ότι είναι εκτός παιχνιδιού αφού καταγράφηκε σε βίντεο στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγο καιρό.

Αυτή είναι η καυτή τριάδα που φτάνει στον τελικό

Έγινε και το γύρισμα του τελικού την Πέμπτη χωρίς όμως όλους τους παίκτες στο πλατό όπως είχαμε συνηθίσει. Το ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί μένει εκτός τριάδας και παίρνει τη θέση του άτομο που έχουμε ήδη δει να αποχωρεί! Το συγκεκριμένο άτομο θα το δούμε να επιστρέφει σε λίγα επεισόδια και να «εξολοθρεύει» κυριολεκτικά παίκτες που είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Φυσικά το αποτέλεσμα δεν θα ανακοινωθεί πριν από το live του τελικού, όπου θα έχουμε δει και το αποτέλεσμα της φωτογράφισης του Δημήτρη Σκουλού στους φιναλίστ, που θα είναι δυο άντρες και μια γυναίκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό GNTM ήταν καθαρά αντρική υπόθεση από την αρχή κιόλας, αφού στον ημιτελικό είχαν φτάσεις τέσσερις άντρες και μία γυναίκα (που δεν την περίμενε κανείς).

Ένα άλλο επεισόδιο που θα σχολιαστεί αρκετά, είναι αυτό που θα δούμε τους παίκτες να φωτογραφίζονται με μέλη των οικογενειών τους. Εκεί θα έχουμε αρκετό συναίσθημα και αποκαλύψεις. Φυσικά το επεισόδιο που περιμένουν όλοι, είναι αυτό που θα δούμε παίκτες που έχουν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο σπίτι και εκεί κάποιες, ήδη εύθραυστες ισορροπίες αναμένεται να ανατραπούν…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις