Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – εθνική: Η αποστολή για το παράθυρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – εθνική: Η αποστολή για το παράθυρο

Μπάσκετ - εθνική: Με Αθηναίου, αδελφούς Αγραβάνη και Τολιόπουλο μεταξύ άλλων οι κλήσεις Σκουρτόπουλου για τα προκριματικά του Eurobasket

Μπάσκετεθνική: Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ τα ονόματα των παιχτών, που κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τους προκριματικούς αγώνες του Γιουρομπάσκετ 2022 (θα διεξαχθούν με μορφή «φούσκας»). Μερικές από τις επιλογές που ξεχωρίζουν, είναι των Αθηναίου, αδερφών Αγραβάνη, Τολιόπουλου και Λούντζη. Ο προπονητής μας Θανάσης Σκουρτόπουλος έκανε γνωστά τα ονόματα των 14 παιχτών, που θα ταξιδέψουν στην Βοσνία  για τους προκριματικούς αγώνες του Γιουρομπάσκετ και θα διεξαχθούν το διήμερο 27-29 Νοεμβρίου.

Στην Εθνική μας επιστρέφει ο Γιάννης Αθηναίου μετά τον σοβαρό τραυματισμό, που αντιμετώπιζε. Ακόμα, κλήθηκαν για δεύτερη φορά οι Γιάννης Αγραβάνης και Μιχάλης Λούντζης. Ενώ, για πρώτη φορά κλήθηκε στην ομάδα ο Βασίλης Τολιόπουλος. Θυμίζουμε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κοντραριστεί με την Λετονία (27/11) αλλά και με την Βουλγαρία (29/11). Μάλιστα, στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει κάνει το δύο στα δύο. Πιο συγκεκριμένα, έχει επικρατήσει της Βουλγαρίας εντός έδρας (73-63) και εκτός έδρας της Βοσνίας (70-65).

Μπάσκετ – εθνική: Οι επιλογές

Αναλυτικά οι επιλογές του κόουτς Σκουρτόπουλου για τα προσεχή παιχνίδια της εθνικής ομάδα μπάσκετ ανδρών:
Γκαρντ: Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Βασίλης Τολιόπουλος (Ιωνικός Νίκαιας)
Φόργουορντ: Γιάννης Αγραβάνης (Μεσολόγγι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ)
Σεντερ: Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι)

Δείτε ακόμη:

Κατερίνα Στεφανίδη: «Φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια»
Πέρασε από τη Ριζούπολη 3-1 τον Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ
Πρόστιμο στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο πάρτι της Συγγρού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις