Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – Γκολ όνειρο: Λάζαρο respect! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – Γκολ όνειρο: Λάζαρο respect! (vid)

Γερμανία - Γκολ όνειρο: Το επικό τέρμα του Λάζαρο στο ματς με τη Λεβερκούζεν που άφησε άφωνους και τους σπορτκάστερ

ΓερμανίαΓκολ όνειρο: Γράψαμε και χθες για το απίθανο τέρμα του Βαλεντίνο Λαζάρο που στο 4-3 της Λεβερκούζεν με την Γκλάντμπαχ. Ο άλλοτε άσος της Νιούκαστλ και νυν της Μπορούσια πέτυχε ένα γκολ ποίημα/ Με έναν θαυμαστό τρόπο που κατά τη σύγχρονη εποχή, η αλήθεια να λέγεται, μόνο ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς μας έχει συνηθίσει.

Η σέντρα από τα αριστερά και το σκύψιμο του στράικερ σε προϊδεάζει για προετοιμασία για κεφαλιά ψαράκι. Οχι. Η κάμψη του κορμιού γίνεται για να μπορέσει άκοπα η μαύρη κόμπρα με το 19 στην πλάτη να σηκώσει με ανάποδη τροχιά το δεξί πόδι. Και με ένα άλμα που θυμίζει βουτιά στη θάλασσα να πετάξει τα δύο πόδια στον αέρα και να βρει την μπάλα με το τακούνι ή το πίσω μέρος της γάμπας.

Γερμανία – Γκολ όνειρο: Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις;

Η τελική πορεία της σφαιρικής θεάς διέγραψε βασανιστική τροχιά προς το δεξί “παράθυρο” του εμβρόντητου Φινλανδού γκολκίπερ της Λεβερκούζεν. Του Λούκας Χράντετσκι που απλά είδε την μπάλα να χάνεται πίσω από δύο κορμιά. Και άμεσα έναν αντίπαλο να… βουτάει και το τόπι να εμφανίζεται σε αδιατάραχτη πορεία προς στο “Γ” της εστίας του.

Και επειδή καλή η περιγραφή, καλό το να βαφτίζει κανείς “Ζλάταν” τον συμπαθέστατο επιθετικό της Μπορούσια, αλλά ρίξτε μια ματιά και στο βίντεο. Γιατί μπορεί μια εικόνα να ισούται με χίλιες λέξεις, ένα βίντεο όμως σίγουρα είναι ίσο με 100.000 λέξεις. Ε, ένα τέτοιο βίντεο, λοιπόν, με τέτοιο ονειρώδες γκολ, πόσες να αξιζει;

Δείτε ακόμη:

Κατερίνα Στεφανίδη: «Φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια»
Πέρασε από τη Ριζούπολη 3-1 τον Απόλλωνα ο ΠΑΟΚ
Πρόστιμο στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο πάρτι της Συγγρού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις