Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εκλογές ΗΠΑ 2020: Στο γκολφ κλαμπ του ο Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Στο γκολφ κλαμπ του ο Τραμπ

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Στο γκολφ του στη Βιρτζίνια πήγε ο Τραμπ στην πρώτη έξοδό του μετά τις εκλογές

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να χάνει τις εκλογές, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για νοθεία και ότι εκείνος έχει κερδίσει με νόμιμο τρόπο. Ο Τραμπ έφθασε το πρωί του Σαββάτου (ώρα ΗΠΑ) στο γκολφ κλαμπ του στο Στέρλινγκ, στη Βιρτζίνια, στην πρώτη έξοδό του από την ημέρα των προεδρικών εκλογών, που διεξήχθησαν την Τρίτη, το αποτέλεσμα των οποίων αναμένεται ακόμη.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, ο οποίος φαίνεται να χάνει τη νίκη από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με μερικά αποτελέσματα, δεν έχει λάβει τον λόγο από προχθές, Πέμπτη, το βράδυ, όταν, μιλώντας από τον Λευκό Οίκο, διεκδίκησε τη νίκη και κατήγγειλε νοθεία, χωρίς να παρέχει στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Επιμένει πως είναι ο νικητής

Για μία ακόμα φορά και ενώ αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα για τις Αμερικανικές Εκλογές 2020, ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέο του tweet ισχυρίζεται ότι κέρδισε τις εκλογές, ενώ βρίσκεται σε πορεία προς την ήττα του, όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Guardian.

«Κέρδισα αυτές τις εκλογές, με μεγάλη διαφορά!», γράφει με κεφαλαία γράμματα σε tweet του ο Ντόναλντ Τραμπ. Σημειώνεται ότι το Twitter έχει τοποθετήσει ήδη στο tweet προειδοποιητική σήμανση.

Δείτε ακόμα:

Πάνω από 6 εκατ. οι επισκέψεις των Ελλήνων στο gov.gr

Έκτακτο μήνυμα του 112 – «Μετακινούμαστε μόνο με SMS»

Δεύτερο στάδιο μαζικών τεστ στη Σλοβακία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις