Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αθήνα πριν το lockdown: Το αδιανόητο μποτιλιάρισμα από ψηλά
ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα πριν το lockdown: Το αδιανόητο μποτιλιάρισμα από ψηλά

Αθήνα πριν το lockdown: Σε υψηλά επίπεδα έφτασε η κίνηση την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν την έναρξη του γενικού lockdown.

Αθήνα πριν το lockdown: Η μέρα πριν από την επιβολή του δεύτερου lockdown, η 6η Νοεμβρίου 2020 είναι μια μέρα που θα μείνει στην ιστορία για δύο λόγους. Πρώτον ήταν η τελευταία ημέρα ελεύθερης κυκλοφορίας πριν από το δεύτερο lockdown στην Ελλάδα, που τέθηκε σε εφαρμογή από σήμερα το πρωί, Σάββατο (07/11) έως και τις 30 Νοεμβρίου για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Και δεύτερον γιατί, βάσει στοιχείων της τροχαίας Αττικής, ήταν η μέρα με την περισσότερη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια.
Η ομάδα Up Stories βρέθηκε στον Κηφισό και αποθανάτισε το απίστευτο μποτιλιάρισμα που ξεκινούσε από το 120χλμ και διαρκούσε μέχρι και τον Πειραιά.

Σε υψηλά επίπεδα έφτασε η κίνηση την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν την έναρξη του γενικού lockdown.
Σύμφωνα με στοιχεία Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής στις 5:30 μ.μ της Παρασκευής η κίνηση στους δρόμους έφτασε στο απόγειο. Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 33% αυξημένη και 15% παραπάνω από την περσινή παραμονή Χριστουγέννων, όπου παραδοσιακά παρατηρείται η πιο έντονη κίνηση του έτους.

Δείτε ακόμη
Οχτώ οι απώλειες τις τελευταίες ώρες- Οι επτά από Σέρρες και Θεσσαλονίκη
Τραυματίστηκαν αστυνομικοί στα επεισόδια της Θεσσαλονίκης – 11 προσαγωγές “αρνητών”
Χριστούγεννα με… lockdown; Οι απόψεις διίστανται
Χρυσοχοΐδης: Να σταματήσουν οι νέοι τις συναθροίσεις – Πότε θα βγούμε από το lockdown

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις