Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζόνι Ντεπ ταινία: Η Warner Bros τον «έδιωξε»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ ταινία: Η Warner Bros τον «έδιωξε»

Τζόνι Ντεπ ταινία: O ρόλος του σκοτεινού μάγου Gellert Grindelwald στην ταινία «Fantastic Beasts 3» αναζητά ήδη αντικαταστάτη

Τζόνι Ντεπ ταινία: Ο Τζόνι Ντεπ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον ρόλο του στην ταινία Fantastic Beasts 3, μετά την απορριπτική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στη Βρετανία, για την αγωγή δυσφήμησης που είχε καταθέσει εναντίον της εφημερίδας The Sun. Ο 57χρονος Αμερικανός σταρ, με μία ανάρτησή του στο instagram, κοινοποίησε την απόφασή του να μείνει εκτός καστ στο franchise των «Fantastic Beasts», προσθέτοντας ότι η «σουρεαλιστική απόφαση» της δίκης του Ανώτατου Δικαστηρίου «δεν θα αλλάξει τον αγώνα μου για να πω την αλήθεια».

Ο ίδιος αναφέρει στη δήλωσή του: «Στον απόηχο των πρόσφατων γεγονότων, θα ήθελα να κάνω την ακόλουθη σύντομη δήλωση. Πρώτον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μου χάρισαν την υποστήριξη και την πίστη τους. Συγκινήθηκα πραγματικά από τα πολλά μηνύματα αγάπης και ανησυχίας σας, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες.

Δεύτερον, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μου ζητήθηκε από την Warner Bros να παραιτηθώ από τον ρόλο μου ως Grindelwald στο Fantastic Beasts, το σέβομαι και συμφώνησα με αυτό το αίτημα. Τέλος, θα ήθελα να πω αυτό. Η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αλλάξει τον αγώνα μου για να πω την αλήθεια και επιβεβαιώνω ότι σκοπεύω να ασκήσω έφεση.

Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και σκοπεύω να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή στον χρόνο. Σας ευχαριστώ που το διαβάσατε.

Με εκτίμηση Τζόνι Ντεπ».

Η ανακοίνωση της Warner Bros

Η Warner Bros ανακοίνωσε ότι κάποιος άλλος ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο του μάγου Gellert Grindelwald. Σε σχετική δήλωση, το κινηματογραφικό στούντιο αναφέρει: «Ο Τζόνι Ντεπ θα αποχωρήσει από το franchise των Fantastic Beasts. Τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του στις ταινίες μέχρι σήμερα. Το Fantastic Beasts 3 βρίσκεται προς το παρόν στη διαδικασία της παραγωγής και ο ρόλος του Gellert Grindelwald θα ανατεθεί σε άλλον. Η ταινία θα κάνει  παγκόσμια πρεμιέρα στους κινηματογράφους, το καλοκαίρι του 2022».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις