Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εκλογές ΗΠΑ 2020: Η Τούνμπεργκ «τρολάρει» τον Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Η Τούνμπεργκ «τρολάρει» τον Τραμπ

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Η νεαρή ακτιβίστρια για το περιβάλλον από τη Σουηδία που τρόλαρε άγρια τον Ντόναλντ Τραμπ για τον εκνευρισμό που δείχνει με τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο λέει ο θυμόσοφος λαός.  Και αυτό μάλλον το γνωρίζει και η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η νεαρή ακτιβίστρια για το περιβάλλον από τη Σουηδία που τρόλαρε άγρια τον Ντόναλντ Τραμπ για τον εκνευρισμό που δείχνει με τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών. Τι έκανε η Τούνμπεργκ; Θυμήθηκε τι της είχε γράψει στο twitter ο Τραμπ τον περασμένο Δεκέμβριο με αφορμή την ανακήρυξή της ως πρόσωπο της χρονιάς για το 2019 από το περιοδικό TIME και απάντησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

«Είναι γελοίο. Η Γκρέτα πρέπει να δουλέψει με την διαχείριση του προβλήματος με τον θυμό της. Πήγαινε σινεμά να δεις μια ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Γκρέτα, χαλάρωσε» είχε γράψει το Δεκέμβριο του 2019 ο Τραμπ.

«Πληρωμένη» απάντηση

Η Τούνμπεργκ, λοιπόν, η οποία προφανώς την «φύλαγε» στον Τραμπ χρησιμοποίησε ακριβώς τις ίδιες λέξεις και έγραψε στο Twitter. «Είναι γελοίο. O Ντόναλντ πρέπει να δουλέψει με την διαχείριση του προβλήματος με τον θυμό του. Πήγαινε σινεμά να δεις μια ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Ντόναλντ, χαλάρωσε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις