Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγιος Παντελεήμονας ναρκωτικά: Αιγύπτιος ιδιοκτήτες καταστήματος διοχέτευε χάπια σε αλλοδαπούς
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας ναρκωτικά: Αιγύπτιος ιδιοκτήτες καταστήματος διοχέτευε χάπια σε αλλοδαπούς

Άγιος Παντελεήμονας ναρκωτικά: Η Δίωξη Ναρκωτικών κατέσχεσε σε κατάστημα και οικία πάνω από 30.000 σκευάσματα και χρηματικό ποσό.

Άγιος Παντελεήμονας ναρκωτικά: Με ορμητήριο ένα μίνι μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας, ο 36χρονος Αιγύπτιος ιδιοκτήτης του και μια 38χρονη φίλη του από τη Γεωργία, κατηγορούνται ότι διοχέτευαν στις πιάτσες των χρηστών ναρκωτικών χιλιάδες δισκία διαφόρων ναρκωτικών, φαρμακευτικών σκευασμάτων, αλλά και λαθραία τσιγάρα. Το ζευγάρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, «στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, αναφορικά με τη δράση ατόμων στην διακίνηση ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων καθώς και λαθραίων τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση».

Άγιος Παντελεήμονας ναρκωτικά: Διακίνηση σε αλλοδαπούς

Όπως εξακριβώθηκε, συνεχίζει, οι συλληφθέντες διακινούσαν συστηματικά ναρκωτικά φαρμακευτικά σκευάσματα, κυρίως σε αλλοδαπούς, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Μετά από έρευνες στο μίνι μάρκετ ιδιοκτησίας του 36χρονου καθώς και στην οικία όπου διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24.416 δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων, 7.148 δισκία διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων άνευ νομίμων παραστατικών, 500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 7.410 ευρώ και 200 δολάρια και έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.

Και στην Πάτρα

Στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Τα στοιχεία της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο πρώτος δράστης πώλησε ναρκωτικά στον δεύτερο δράστη και έφυγαν από τον τόπου του περιστατικού οδηγώντας μοτοσικλέτα και αυτοκίνητο, αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τα δύο άτομα και βρήκαν στην κατοχή του πρώτου και κατέσχεσαν μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και 40 ευρώ, ενώ στον δεύτερο έξι γραμμάρια κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του διακινητή, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη 1.047 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.805 ευρώ.

Δείτε ακόμη

Lockdown: Ποιες επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν
Εκρηξη νοσηλευομένων μετά τα ρεκόρ κρουσμάτων – “Ασφυκτιούν” οι ΜΕΘ
Πώς θα λειτουργούν τα οδοντιατρεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις