Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μέτρα κορονοϊός Ελλάδα: Στις 15:00 οι ανακοινώσεις Σταϊκούρα, στις 18:00 ο Χαρδαλιάς
ΕΛΛΑΔΑ

Μέτρα κορονοϊός Ελλάδα: Στις 15:00 οι ανακοινώσεις Σταϊκούρα, στις 18:00 ο Χαρδαλιάς

Μέτρα κορονοϊός Ελλάδα: Τα πρόσθετα μέτρα οικονομικής στήριξης, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το γενικευμένο lockdown, θα παρουσιάσει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, στις 15:00 το μεσημέρι. 

Μέτρα κορονοϊός Ελλάδα: Τα πρόσθετα μέτρα οικονομικής στήριξης, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το γενικευμένο lockdown, θα παρουσιάσει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, στις 15:00 το μεσημέρι.  Στις 18:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, θα προβούν σε ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων προστασίας για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Να υπενθυμίσουμε πως στις 12 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σωτήρη Τσιόδρα στο πλευρό του θα ανακοινώσει καραντίνα τριών εβδομάδων, η οποία θα ξεκινά στις 6 το πρωί του Σαββάτου. Η απόφαση ελήφθη χθες κατά την σύσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου υγείας, τον κ. Τσιόδρα και τους στενούς συνεργάτες του, ύστερα από αναλυτική επεξεργασία όλων των στοιχείων. Στο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίμου εξετάστηκαν τα επιδημιολογικά δεδομένα και η πίεση στο ΕΣΥ, με τα κρούσματα να σημειώνουν εκθετική αύξηση όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες που ήδη βρίσκονται σε lockdown, αλλά και σε άλλες περιφέρειες της χώρας, μεταξύ αυτών και η Αττική.

Δείτε ακόμα:

Κομμένη η ανάσα στις ΗΠΑ: Με το ένα “πόδι” στον Λευκό Οίκο ο Μπάιντεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις