Αθήνα

°C

Τετάρτη

21

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δημήτρης Σταρόβας: Δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την αγανάκτησή του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δημήτρης Σταρόβας: Δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την αγανάκτησή του

Δημήτρης Σταρόβας: «Επηρεάζεται ο κόσμος βλέποντας κάτι στον υπολογιστή ή στην τηλεόραση νομίζοντας ότι είναι πραγματικότητα».

Δημήτρης Σταρόβας: Ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Κώστας Σπυρόπουλος βρήκαν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» συζητώντας για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, την πορεία τους στον χώρο των τεχνών, τα παιδικά τους όνειρα αλλά και την προσωπική τους ζωή. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα social media και ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί.

«Ήθελα να το κουβεντιάσουμε. Δεν είμαστε νοσταλγοί του παρελθόντος. Ακολουθούμε την τεχνολογία. Όμως προκύπτει ένα σοβαρό θέμα με την κατάσταση που υπάρχει τώρα. Έχει λόγο ο καθένας φτιάχνοντας ένα κανάλι, προφίλ και δεν ξέρεις ποιος είναι. Το θέμα μου είναι ότι ενώ οφείλω να παρακολουθώ την εξέλιξη, υπάρχουν τύποι που μπορεί να έχουν μισό εκατομμύριο followers. Είναι οι τίποτες και έχουν λόγο. Επηρεάζεται ο κόσμος βλέποντας κάτι στον υπολογιστή ή στην τηλεόραση νομίζοντας ότι είναι πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κάθε καραγκιόζης διαμορφώνει συνειδήσεις»

Με τη σειρά του ο Κώστας Σπυρόπουλος συμπλήρωσε πως πρέπει να θεσπιστεί νομοθετικό πλαίσιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Δημήτρης Σταρόβας σχολίασε: «Μήπως πρέπει να είμαστε πιο εκπαιδευμένοι; Ώστε ο κάθε καραγκιόζης να μην διαμορφώνει συνειδήσεις». Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα συζητήθηκαν:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις