Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

12

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 – Γιώργος Καράβας: Έκανε skydiving αλλά το Twitter δεν το πιστεύει
LIFESTYLE

GNTM 3 – Γιώργος Καράβας: Έκανε skydiving αλλά το Twitter δεν το πιστεύει

GNTM 3 - Γιώργος Καράβας: Προτού πραγματοποιηθεί η δοκιμασία του GNTM 3, ο Γιώργος Καράβας έκανε skydiving. Ή κατά το Twitter προσποιήθηκε ότι έκανε skydiving μπροστά στα έντρομα μάτια της Βίκυς Καγιά και της Ζενεβιέβ.

GNTM 3 – Γιώργος Καράβας: Στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM 3 οι 11 παίκτες βρέθηκαν στο Skydive Athens, έχοντας μαζί τον coach τους Γιώργο Καράβα και τους κριτές, Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ Μαζαρί. Εκεί με έμπνευση από τη θρυλική Αμερικανή αεροπόρο Αμέλια Έρχαρτ, τα μοντέλα έπρεπε στη νέα δοκιμασία να φωτογραφηθούν με ρούχα της Ορσαλίας Παρθένη και να αναμετρηθούν με το στοιχείο του αέρα. Προτού όμως πραγματοποιηθεί η δοκιμασία, ο Γιώργος Καράβας έκανε skydiving. Ή κατά το Twitter προσποιήθηκε ότι έκανε skydiving μπροστά στα έντρομα μάτια της Βίκυς Καγιά και της Ζενεβιέβ.

Τα σχόλια και οι ατάκες που έγραψαν οι χρήστες ήταν για άλλη μια φορά επικά, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που αμφέβαλλαν για το αν ήταν όντως εκείνος που έπεσε ή κάποιος που παρίστανε τον coach του GNTM. Κάποιοι μάλιστα υπογράμμισαν πως ο coach του GNTM φόραγε άλλα παπούτσια κατά την πτώση και άλλα αφού προσγειώθηκε. Οι χρήστες πάντως διασκέδασαν και με τις αντιδράσεις των υπόλοιπων coaches του GNTM 3.

Έφυγε το μεγάλο φαβορί

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTΜ τα 11 μοντέλα ήρθαν αντιμέτωπα με μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης. Συγκεκριμένα, φορώντας αλεξίπτωτα αναμετρήθηκαν με το στοιχείο του αέρα και προσπάθησαν να αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες του σετ. Οι υποψήφιοι έπρεπε να ποζάρουν με αλεξίπτωτο στην πλάτη τους στον φακό του Freddie F. Κάποιοι από τους παίκτες δυσκολεύτηκαν και κάποιοι τα πήγαν ιδιαίτερα καλά! Μάλιστα, το μοντέλο, που κατάφερε να συνεργαστεί καλύτερα με τον φωτογράφο, κέρδισε επί τόπου μια μοναδική εμπειρία sky-diving. Το μοντέλο αυτό ήταν ο Έντουαρντ.

Οι λήψεις έφτασαν στα χέρια των κριτών, οι οποίοι έπρεπε να αποφασίσουν ποιος παίκτης δεν θα συνεχίσει στο GNTM 3. Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός, υποδέχτηκαν τα μοντέλα για την τελική ετυμηγορία. Η κριτική ήταν για μία ακόμα φορά ανατρεπτική, προκάλεσε αντιδράσεις και οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα – έκπληξη! Ο παίκτης που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με το αποτέλεσμα της φωτογράφησής του ήταν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο οποίος αποχώρησε από το σπίτι του GΝΤΜ. Πρόκειται για μια αποχώρηση που προκάλεσε έκπληξη, καθώς ο Ηρακλής Τσουζίνοφ για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις