Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λοκντάουν Αττική: Επιμένουν οι ειδικοί – Ανακοινώσεις Μητσοτάκη την Πέμπτη
ΕΛΛΑΔΑ

Λοκντάουν Αττική: Επιμένουν οι ειδικοί – Ανακοινώσεις Μητσοτάκη την Πέμπτη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

Λοκντάουν Αττική: Ολικό lockdown στην Αττική ή και πανεθνικό σε όλη τη χώρα εισηγείται η επιτροπή λοιμωξιολόγων στον πρωθυπουργό, σε μια ύστατη προσπάθεια να αναχαιτιστεί η διασπορά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο απευκταίο ενδεχόμενο βλέποντας καθημερινά να αυξάνονται δραματικά τα κρούσματα στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και στην υπόλοιπη χώρα.

Ετσι, στη σύσκεψη που είχαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι λοιμοξιωλόγοι εισηγήθηκαν να κάνει γενικό lockdown στην Αττική για ένα μήνα. Το δεύτερο σενάριο είναι καθολικό lockdown ανά την επικράτεια. Η εισήγηση είναι αυτό να ισχύσει άμεσα, τα επόμενα 24ωρα.

Ετσι, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αύριο στις 12.00 στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Δείτε ακόμη
Μέτρα οικονομικής ανακούφισης των πληττόμενων επιχειρήσεων της Αθήνας
Τα θετικά και τα αρνητικά της πανδημίας
Καταδικάστηκε η φιλόλογος του ΕΠΑΛ Υμηττού που δεν φορούσε μάσκα
«Μάς… take away και μάς σήκωσε με τον κορονοϊό»
Νέο «καρφί» Αρκά για τους αρνητές μάσκας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις