Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 spoiler αποχώρηση (3/11): Ποιος φεύγει από το παιχνίδι
LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (3/11): Ποιος φεύγει από το παιχνίδι

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (3/11): Ανατροπή περιμένει κοινό και παίκτες στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (3/11): Ανατροπή περιμένει κοινό και παίκτες στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM 3. Η δοκιμασία αποχώρησης κρύβει εκπλήξεις ως προς το ποιος θα φύγει. Μετά τον Εμάνουελ που η πασαρέλα του δεν ικανοποίησε τους κριτές άλλο ένα αγόρι φεύγει από το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων και μάλιστα είναι ένα από τα φαβορί.

Ο λόγος για τον 20χρονο Ηρακλή Τζουζίνοφ που είχε εντυπωσιάσει ήδη από τα bootcamp και τους κριτές και τον coach, Γιώργο Καράβα με το πολύ εξωτικό look του που οφείλει στην καταγωγή του, από τη Ρωσία και τη Γουινέα. Ο ίδιος είχε διηγηθεί την ιστορία εγκατάλειψης που έζησε από τον πατέρα του. Γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Δεν κατάφερε όμως να μπει στην τελική δεκάδα του GNTM. Mάλιστα και στο χθεσινό επεισόδιο ήταν στη δυάδα με τις δύο χειρότερες φωτογραφίες αλλά τελικά αποχώρησε ο Εμάνουελ.

Ο Εμμάνουελ μετά την αποχώρησή του προβλέπει τον νικητή του GNTM3

Για την αποχώρηση από το GNTM μίλησε ο Εμμάνουελ Ελοζιέουα, το πρωί της Τρίτης, στην Φωλιά των Κου Κου. Ο νεαρός πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μόδας του STAR αναφέρθηκε στα φαβορί του παιχνιδιού ενώ εξέφρασε την άποψη πως θα κερδίσει άνδρας τον φετινό κύκλο. Πιο συγκεκριμένα, ο Εμμάνουελ Ελοζιέουα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για να πω την αλήθεια, στο τελευταίο επεισόδιο, πιστεύω ότι ο Ηρακλής ήταν χειρότερος από εμένα γιατί δεν τα πήγε και τόσο καλά. Στην τελική λήψη δυστυχώς ήταν λίγο χειρότερος. Από κει και πέρα πιστεύω πως οι κριτές είναι εκεί για κάποιο λόγο οπότε κάτι θα ξέρουν».

«Στην δοκιμασία της πασαρέλας ψιλοχάθηκα και δεν έδωσα το 100%. Είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου» πρόσθεσε με χαμόγελο ο πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM. «Είχα πολλά στο νου μου. Εάν θα βγω, εάν θα βγω σωστά στον φακό, που θα πρέπει να κοιτάω και δυστυχώς δεν είχα την σωστή αντίληψη για την δοκιμασία». Τέλος, όσον αφορά με την εκτίμηση του για το ποιος θα μπορούσε να κερδίσει τον φετινό κύκλο του GNTM, o Εμμάνουελ Ελοζιέουα τόνισε πως «ο φετινός νικητής θα είναι άνδρας γιατί τα αγόρια πιστεύω πως έχουν μπει πολύ δυναμικά και οι γυναίκες έχουν σωθεί τσίμα τσίμα! Σαν φαβορί βλέπω τον Αιμιλιάνο, τον Ηρακλή και τον Ανδρέα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις