Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Σπαλιάρας συνέντευξη: «Φυσικά και έχω κρύψει χρήματα από την εφορία»
LIFESTYLE

Γιάννης Σπαλιάρας συνέντευξη: «Φυσικά και έχω κρύψει χρήματα από την εφορία»

Γιάννης Σπαλιάρας συνέντευξη: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πρώην μοντέλου

Γιάννης Σπαλιάρας συνέντευξη: Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν αποκαλυπτικός σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αφού όπως εξομολογήθηκε έχει κρύψει χρήματα από την εφορία.  Το μοντέλο και ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Love it: «Έχω πάρει μια πολύ μεγάλη αμοιβή για μια διαφήμιση, μια πολύ παγκόσμια καμπάνια γυαλιών ηλίων. Αλλά δεν θέλω να πω το νούμερο» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός που την φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στη σειρά «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ.

«Έχεις κρύψει χρήματα από την εφορία;» ρωτάει ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσατσάνης τον γνωστό ηθοποιό. «Φυσικά, αλλιώς τι Έλληνας θα ήμουν» σημείωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Γιάννης Σπαλιάρας στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής. Τέλος, στην ερώτηση εάν έχει δανείσει ποτέ χρήματα δίχως να τα λάβει πίσω, απάντησε πως «δανεικά και αγύριστα! Έχει συμβεί και σε μένα».

Ο Εμμάνουελ μετά την αποχώρησή του προβλέπει τον νικητή του GNTM3

Για την αποχώρηση από το GNTM μίλησε ο Εμμάνουελ Ελοζιέουα, το πρωί της Τρίτης, στην Φωλιά των Κου Κου. Ο νεαρός πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μόδας του STAR αναφέρθηκε στα φαβορί του παιχνιδιού ενώ εξέφρασε την άποψη πως θα κερδίσει άνδρας τον φετινό κύκλο. Πιο συγκεκριμένα, ο Εμμάνουελ Ελοζιέουα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για να πω την αλήθεια, στο τελευταίο επεισόδιο, πιστεύω ότι ο Ηρακλής ήταν χειρότερος από εμένα γιατί δεν τα πήγε και τόσο καλά. Στην τελική λήψη δυστυχώς ήταν λίγο χειρότερος. Από κει και πέρα πιστεύω πως οι κριτές είναι εκεί για κάποιο λόγο οπότε κάτι θα ξέρουν».

«Στην δοκιμασία της πασαρέλας ψιλοχάθηκα και δεν έδωσα το 100%. Είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου» πρόσθεσε με χαμόγελο ο πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM. «Είχα πολλά στο νου μου. Εάν θα βγω, εάν θα βγω σωστά στον φακό, που θα πρέπει να κοιτάω και δυστυχώς δεν είχα την σωστή αντίληψη για την δοκιμασία». Τέλος, όσον αφορά με την εκτίμηση του για το ποιος θα μπορούσε να κερδίσει τον φετινό κύκλο του GNTM, o Εμμάνουελ Ελοζιέουα τόνισε πως «ο φετινός νικητής θα είναι άνδρας γιατί τα αγόρια πιστεύω πως έχουν μπει πολύ δυναμικά και οι γυναίκες έχουν σωθεί τσίμα τσίμα! Σαν φαβορί βλέπω τον Αιμιλιάνο, τον Ηρακλή και τον Ανδρέα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις