Αθήνα

°C

Κυριακή

24

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Καβογιάννη – κλείσιμο θεάτρων: «Μένουμε όλοι χωρίς δουλειά»
LIFESTYLE

Μαρία Καβογιάννη – κλείσιμο θεάτρων: «Μένουμε όλοι χωρίς δουλειά»

Μαρία Καβογιάννη - κλείσιμο θεάτρων: «Ελπίζω να μην μας ξεχάσει το κράτος και να μεριμνήσει για εμάς, για τον πολιτισμό», λέει η ηθοποιός

Μαρία Καβογιάννη – κλείσιμο θεάτρων: Πριν από δύο μήνες ανέβηκε η μεγάλη παραγωγή της παράστασης «Τρίτο Στεφάνι», η οποία κατεβαίνει, μετά από τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Σήμερα και εμφανώς συγκινημένη η Μαρία Καβογιάννη μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για το νέο κλείσιμο των θεάτρων. «Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες και έκλεισε. Αυτό για εμάς όλους είναι πάρα πολύ στενάχωρο, έχουμε πάρα πολύ λυπηθεί με αυτή την έκβαση. Βεβαίως καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ανάγκη για αυτό. Μένουμε όλοι χωρίς δουλειά.

Ελπίζω να μην μας ξεχάσει το κράτος και να μεριμνήσει για εμάς, για τον πολιτισμό, γιατί νομίζω η ψυχή του ανθρώπου χρειάζεται αυτό το φάρμακο. Είναι πολύ μεγάλη η συγκίνηση σήμερα και χθες. Χθες έκλαιγαν όλα τα παιδιά, όλοι μας. Την έχουμε αγαπήσει πάρα πολύ αυτή την παράσταση. Είμαστε μια ομάδα που σπάνια συμβαίνει στο θέατρο και μια σπάνια παραγωγή. Όλα αυτά δεν είναι πολύ εύκολα και δεν είναι τίποτα δεδομένο. Με το κοινό χθες ήταν κάτι απίστευτο. γιατί έκλαιγαν όλοι και το κοινό και εμείς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις