Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 spoiler αποχώρηση (2/11): Την αποχώρηση της Δευτέρας δεν μπορούμε να την πιστέψουμε
LIFESTYLE

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (2/11): Την αποχώρηση της Δευτέρας δεν μπορούμε να την πιστέψουμε

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (2/11): Η πρώτη αποχώρηση της εβδομάδας

GNTM 3 spoiler αποχώρηση (2/11): Αραιώνουν σιγά σιγά οι παίκτες του GNTM 3 και όπως είναι αναμενόμενο θα αρχίσουν να φεύγουν και παίκτες που θεωρούνται φαβορί. Στη δοκιμασία της Δευτέρας που θα είναι πασαρέλα με επώνυμα ρούχα, θα δούμε -όπως έχει προαναγγελθεί και με το τρέιλερ- την Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου να κάνουν σεμινάρια στους παίκτες για τα ρούχα του brand τους, λίγο πριν τους ανεβάσουν στο catwalk με αυτά για να βαθμολογηθούν για το ύφος, το περπάτημα και το στυλ που έχουν ως μοντέλα μέσα από φωτογράφιση την ώρα της πασαρέλας.

Πλέον στο παιχνίδι έχουν μείνει 12 παίκτες, ο Ανδρέας, Αιμιλιάνο, ο Παναγιώτης, η Μαριαγάπη, ο Έντουαρντ, ο Εμάνουελ, η Ρασέλ, ο Ηρακλής, ο Δημοσθένης, ο Σήφης, η Μαρινέλα και η Λία.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιο αδύναμος κρίκος του επεισοδίου που θα αποχωρήσει θα είναι ο Εμάνουελ.

Αυτή η παίκτρια ξαναμπαίνει στο παιχνίδι και θα φτάσει μέχρι την 8αδα!

Την αποκάλυψη έκανε ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος, πρώην παίκτης του Masterchef, που μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. Όταν ρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος, δήλωσε ότι θα μπορούσε να έχει δηλώσει συμμετοχή και στο GNTM, ωστόσο δεν ήθελε να μπει και σε δεύτερο ριάλιτι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν ήθελε το ριάλιτι μόδας να “καπελώσει” την βήματα που έχει κάνει στον τομέα της μαγειρικής. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, η Ξένια είναι κολλητή του φίλη και ξαναμπαίνει σύντομα στο ριάλιτι μόδας. Μάλιστα θα καταφέρει να φτάσει και μέχρι την τελική 8άδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις