Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πετράκος κορονοϊός: Το tweet του Βασίλη Τσιάρτα
ΕΛΛΑΔΑ

Πετράκος κορονοϊός: Το tweet του Βασίλη Τσιάρτα

Πετράκος κορονοϊός: Το σχόλιο του Βασίλη Τσιάρτα για τα όσα είπε ο Γρηγόρης Πετράκος

Πετράκος κορονοϊός: Λάβρος κατά του Γρηγόρη Πετράκου ο Βασίλης Τσιάρτας για το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook ο τραγουδιστής και στο οποίο ισχυρίζεται ότι η πανδημία του κορονοϊού και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της είναι μια παγκόσμια απάτη. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι με αυτά που λέει ο Πετράκος θα περάσουμε και τη Νιγηρία, προφανώς αναφερόμενος στα κρούσματα που έχουν καταγραφεί στην αφρικανική χώρα.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Τσιάρτας έγραψε στο σχόλιό του για την τοποθέτηση του τραγουδιστή για την πανδημία του κορονοϊού τα εξής: “Με κάτι Πετράκους θα περάσουμε σίγουρα τη Νιγηρία κ η πρώτη θέση παγκοσμίως θα είναι πραγματικότητα”.

Η τοποθέτηση Πετράκου

Υπεθυμίζουμε ότι θύελλα αντιδράσεων είχε ξεσηκώσει το βίντεο όπου ο Γρηγόρης Πετράκος παραθέτει στοιχεία της… έρευνάς του για τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να μην προβληθεί ποτέ η εκπομπή Tik Talk του Αντώνη Σρόιτερ με καλεσμένο μεταξύ άλλων τον τραγουδιστή. Λόγω των αντιδράσεων ο Γρηγόρης Πετράκος κόπηκε και από εκπομπή στο Mega όπου θα ήταν καλεσμένος ενώ τα Εllinika Ηoaxes ανέβασαν ένα δημοσίευμα στο οποίο αναλύουν τις θέσεις του τραγουδιστή.

Στο βίντεο, παρότι αποδέχεται την ύπαρξη του φονικού ιού, ο τραγουδιστής δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία. Όπως αναφέρει, “όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ. δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας”.

Ο ίδιος αμφισβητεί την κατάσταση πανδημίας καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχει μεγάλη θνησιμότητα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “αν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις