Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Σε δύο μέτωπα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Σε δύο μέτωπα

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Με τις αναμετρήσεις Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν και Χέρτα-Βόλφσμπουργκ συνεχίζεται το γερμανικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 6η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου. Πήραν το προβάδισμα νωρίς, όμως ισοφαρίστηκαν αμέσως και στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα και χρειάζονται βελτίωση. Απόψε, θα προσπαθήσουν να κοντράρουν την Λεβερκούζεν και να πάρουν τη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Φλέκεν και Χάμπερερ.

Από την άλλη, οι «ασπιρίνες» έρχονται από την νίκη με 3-1 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πήραν εύκολα το θετικό αποτέλεσμα. Την Πέμπτη γνώρισε την απρόσμενη ήττα με 1-0 κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σέβα. Δεν έκανε κακή εμφάνιση, ωστόσο έμεινε με 10 παίχτες και το πλήρωσε. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Αρίας και Παουλίνιο, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Αράνγκις, Σικ, Μπέντερ και Παλάσιος.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Στο Βερολίνο

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου». Η Χέρτα αντιμετωπίζει την Βόλφσμπουργκ. Οι πρωτευουσιάνοι έρχονται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Λειψία. Κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και αμύνθηκαν υποδειγματικά για να μπορέσουν να το διατηρήσουν, αφού οι αντίπαλοι τους είχαν τον πλήρη έλεγχο. Απόψε, στοχεύουν να συνεχίσουν τις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Ζέεφουκ, Μπογιάτα, Ασκασίμπαρ, Κλίντερ και Τορούναριγκα.

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 2-1 της Αρμίνια Μπίλεφελντ. Άνοιξε το σκορ γρήγορα και φάνηκε να έχει τον πρώτο λόγο. Όμως, στο τέλις του αγώνα έριξε την απόδοση της και θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί. Απόψε, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Μπρούμα, Γκιλαβογκί, Εμπαμπού, Οτάβιο, Πόγκρασιτς και Γουίλιαμ.

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις