Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαθητές Σάμος: Λύγισαν on air ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια της ΕΡΤ
ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητές Σάμος: Λύγισαν on air ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια της ΕΡΤ

Μαθητές Σάμος: Μιλώντας στον πατέρα του άτυχου παιδιού

Μαθητές Σάμος: Τα λόγια του πατέρα του αδικοχαμένου 17χρονου που έφυγε μαζί με την ανήλικη φίλη του κατά τον χθεσινό σεισμό στη Σάμο λύγισαν τον δημοσιογράφο και την παρουσιάστρια της ΕΡΤ  που μίλησαν μαζί του σήμερα. «Παρόλη τη λύπη που νιώσει ένας πατέρας όταν φεύγει το παιδί του, τα δύο παιδιά έφυγαν ακαριαία… Πιασμένοι χέρι με χέρι ήταν αγαπημένοι. Τα παιδιά δεν υπέφεραν…» είπε ο πατέρας του Άρη για τον πολυαγαπημένο του γιου που χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα από το χτύπημα του εγκέλαδου. Όμως, δεν ήταν ο μόνος που λύγισε μπροστά στην τραγωδία.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ήταν μαζί του, τον έπιασε από τον ώμο και με φωνή που έτρεμε προσπαθούσε να συνεχίσει τη σύνδεση. Και η παρουσιάστρια από το στούντιο των ειδήσεων όμως μιλούσε με σπασμένη φωνη, χωρίς να μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της Ο πατέρας του Άρη μίλησε νωρίτερα στο Protothema.gr:  «Καταλαβα πως κάτι δεν πάει καλά όταν δεν μου σήκωνε το τηλεφωνο. Αρχίσαμε να ψάχνουμε. Εγώ νωρίτερα έδινα ρεπορτάζ και έψαχνα τα παιδιά μου. Ο γιος μου ήταν δαιμόνιος ρεπόρτερ», είπε στο protothema.gr ο κ. Κομνηνός, δημοσιογράφος του Samos today.

«Ήταν δυο αγαπημένα παιδιά. Ο γιος μου ήταν χαρούμενος που ήταν με την Κλαίρη. Έφυγαν αγκαλιασμένοι. Την αγκάλιασε ακόμη και την τελευταία στιγμή. Συναντηθήκαμε με τον πρωθυπουργό, ο οποίος μας εξέφρασα τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση του», είπε ο πατερας του νεαρού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις