Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βαρουφάκης – σεισμός στη Σάμο: Το tweet του προκαλεί αντιδράσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης – σεισμός στη Σάμο: Το tweet του προκαλεί αντιδράσεις

Βαρουφάκης - σεισμός στη Σάμο: Ο Γιάννης Βαρουφάκης σε μήνυμά του έστειλε τη σκέψη του στην Σμύρνη και αλλού, ξεχνώντας να αναφέρει τη Σάμο

Βαρουφάκης – σεισμός στη Σάμο: Τη σκέψη και την αλληλεγγύη του στους κατοίκους της Σμύρνης, στην Τουρκία, έστειλε ο Γιάνης Βαρουφάκης, λίγες ώρες αφότου η ισχυρή δόνηση των 6,7 Ρίχτερ έπληξε την περιοχή. Ο σεισμός προκάλεσε έντονη ανησυχία στο νησί της Σάμου, όπου προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε κτίρια και κατέρρευσε τμήμα εκκλησίας στο Καρλόβασι, ενώ υπάρχουν προειδοποιήσεις για έντονη μετασεισμική δραστηριότητα, τις επόμενες ώρες και ημέρες. Δραματικέ ώρες περνάει και η περιοχή της Σμύρνης, στην Τουρκία, όπου κατέρρευσαν πολυκατοικίες.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης σε μήνυμά του έστειλε τη σκέψη του στην Σμύρνη και αλλού, ξεχνώντας να αναφέρει τη Σάμο: «Εκ μέρους του ΜέΡΑ25, η σκέψη μας κι η αλληλεγγύη μας σε όσους επλήγησαν στη Σμύρνη και αλλού από τον σημερινό σεισμό. Άλλη μια υπενθύμιση του πόσο ευάλωτη είναι η ανθρώπινη φύση και, συνεπώς, πόσο ανάγκη έχουμε την διεθνιστική αλληλεγγύη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη
Βίντεο που σοκάρουν: Κτίρια καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα από τον σεισμό
Ο σεισμός «χτυπά» και τον κορονοϊό – Τι θα γίνει με την ενημέρωση ΕΟΔΥ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις