Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπίγαλης Τήνος: Απίστευτος συνωστισμός στο κλαμπ μετά το πρόστιμο
ΕΛΛΑΔΑ

Μπίγαλης Τήνος: Απίστευτος συνωστισμός στο κλαμπ μετά το πρόστιμο

Μπίγαλης Τήνος: Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που χθες σημειώθηκε νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα

Μπίγαλης Τήνος: Μία ημέρα μετά το πρόστιμο των 3.000 ευρώ που επιβλήθηκε σε κλαμπ της Τήνου, στο οποίο εμφανίστηκε ο Κώστας Μπίγαλης, σύμφωνα με φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύθηκαν από θαμώνες του εν λόγω νυχτερινού κέντρου αργά χθες το βράδυ, στο ίδιο κλαμπ έγινε νέο Live με παραδοσιακή νησιωτική μουσική. Στις φωτογραφίες φαίνονται οι καλλιτέχνες Τσούμπος, Μάνεσης και Στεφανής να απογειώνουν το κέφι και το κοινό να χορεύει ξέφρενα νησιώτικες μελωδίες.

Η Τήνος βρίσκεται σε επιδημιολογικό Επίπεδο 1, που σημαίνει ότι επιτρέπονται έως 100 άτομα σε τέτοιου είδους μαγαζιά, αλλά απαραιτήτως με μάσκες και σε απόσταση ενάμισι μέτρου ο ένας από τον άλλον. Κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δεν γίνεται στο κέντρο, καθώς τόσο οι καλλιτέχνες όσο και οι θαμώνες δεν φορούν μάσκες και ασφαλώς δεν τηρούν τις αποστάσεις του ενάμισι μέτρου.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που χθες σημειώθηκε νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα και λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν νέα αυστηρότερα μέτρα σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Τι γινόταν το προηγούμενο βράδυ

Η εμφάνιση του Κώστα Μπίγαλη στο εν λόγω μαγαζί διαφημιζόταν εδώ και καιρό μέσω των σόσιαλ μίντια, αλλά και με αφίσες που είχαν αναρτηθεί σε περίοπτα σημεία του νησιού. Μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι μέσα στο μπαρ δεν βρίσκονταν περισσότερα από 40 με 45 άτομα, τα μισά δηλαδή απ’ όσα υπολόγιζαν κι αυτό διότι το μεσημέρι ακύρωσαν αρκετοί, όντας μουδιασμένοι στο άκουσμα του αριθμού των κρουσμάτων.

«Δεν υπήρχε συνωστισμός κι οι λίγοι που σηκώθηκαν να χορέψουν το έκαναν δέκα λεπτά πριν ολοκληρώσω την εμφάνιση μου» πρόσθεσε. Τόνισε δε ότι κατά την διάρκεια του προγράμματος οι λιγοστοί φαν του απολάμβαναν τα τραγούδια του καθιστοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις