Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καστελόριζο 28 Οκτωβρίου: Ελληνικά F-16 πέταξαν πάνω από τεράστια ελληνική σημαία
ΕΛΛΑΔΑ

Καστελόριζο 28 Οκτωβρίου: Ελληνικά F-16 πέταξαν πάνω από τεράστια ελληνική σημαία

Καστελόριζο 28 Οκτωβρίου: Εντυπωσιακή και συγκινητική στιγμή με ελληνικά μαχητικά να κάνουν το πέρασμά τους, με αφορμή την εθνική επέτειο, πάνω από το ακριτικό Καστελόριζο.

Καστελόριζο 28 Οκτωβρίου: Εντυπωσιακή και συγκινητική στιγμή κατέγραψε η Ευτυχία Πενταράκη για το zarpanews.gr, με ελληνικά μαχητικά F-16 να κάνουν το πέρασμά τους, με αφορμή την εθνική επέτειο, πάνω από το ακριτικό Καστελόριζο και την τεράστια ελληνική σημαία που τοποθέτησαν Κρητικοί στο νησί.

Μπορεί αυτή τη φορά να μην υπάρχουν παρελάσεις, αλλά στιγμές όπως αυτή, προκαλούν συγκίνηση, προσδίδοντας γιορτινό χρώμα στην επέτειο του “ΟΧΙ”. Πόσο μάλλον μετά τα πρόσφατα γεγονότα στο Αιγαίο, όπως σημειώνει το zarpanews.

“Η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία στον κόσμο”

Νωρίτερα, σε μια άκρως συμβολική κίνηση προχώρησε ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ο δύτης από το Ηράκλειο Μανώλης Βουτσαλάς. Έτσι, σε ένα γερανό ύψους 40 μέτρων κυματίζει από νωρίς το πρωί στο Καστελόριζο η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία σε ιστό στον κόσμο, 745 τετραγωνικών. Ο κ. Βουτσαλάς ταξίδεψε μέχρι το Καστελόριζο όπου ύψωσε τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία. “Είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους κατοίκους του Καστελόριζου να κυματίζει σήμερα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στο νησί μας η μεγαλύτερη Ελληνική σημαία στον κόσμο. Είμαστε συγκινημένοι με αυτήν την πρωτοβουλία και νιώθουμε ότι όλη η Κρήτη είναι δίπλα μας” είπε συγκινημένος στο zarpanews.gr ο Δήμαρχος του Καστελόριζου Γιώργος Σαμψάκος.

 «Οι Έλληνες προκαλούν με γιγαντιαία σημαία»

«Και πάλι πρόκληση από την Ελλάδα: σήκωσαν γιγαντιαία ελληνική σημαία για να προκαλέσουν», ισχυρίζεται η φιλοκυβερνητική Yeni Safak.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις