Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρκάς κορονοϊός: Το σκίτσο για τα 1259 κρούσματα
ΕΛΛΑΔΑ

Αρκάς κορονοϊός: Το σκίτσο για τα 1259 κρούσματα

Αρκάς κορονοϊός: Στο σκίτσο του Αρκά, το δεύτερο κύμα της πανδημίας απεικονίζεται ως τσουνάμι, έτοιμο να… φάει έναν άνθρωπο ο οποίος φοράει μάσκα.

Αρκάς κορονοϊός: Ο Αρκάς επέστρεψε στα του κορονοϊού με ένα νέο σκίτσο για το θλιβερό ρεκόρ των 1.259 κρουσμάτων που καταγράφηκε στην Ελλάδα την Τρίτη 27/10.

Στο σκίτσο του Αρκά, το δεύτερο κύμα της πανδημίας απεικονίζεται ως τσουνάμι, έτοιμο να… φάει έναν άνθρωπο ο οποίος φοράει μάσκα.

Η λεζάντα που συνοδεύει το κείμενο αναφέρει: «Δεν φοβόμαστε γιατί προσέχουμε».

Το σκίτσο του Αρκά για τον κορωνοϊό

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού νόσησε και προειδοποιεί τους συνωμοσιολόγους

Στην εκπομπή Βαβέλ και τον δημοσιογράφο Νίκο Φιλιππίδη, μίλησε ο αντιδήμαρχος υγείας Φαιστού, Γιάννης Φασομυτάκης, αναφορικά με τους αρνητές του κορωνοϊού, καθώς και ο ίδιος είχε βρεθεί ανάμεσά τους, μέχρι που ασθένησε. «Η αρρώστια αυτή είναι πολύ δύσκολη και μακάρι να λείπει από κάθε σπίτι. Θέλω να σταθώ σε αυτά που λένε ότι κάποιοι κάνουν σόου. Όταν νόσησα πολλοί έλεγαν ότι είμαι ΝΔ και θα πάρω χρήματα και κάνω σόου. Είχα πνευμονία και άκουγα τον καθένα να λέει τα δικά του. Οι πιο πολλοί άνθρωποι που νοσούν, νοσούν στα αλήθεια και δεν παίρνουν χρήματα», περιέγραψε ο κ. Φασομυτάκης.

«Βεβαίως και έχει πόνο η ασθένεια. Κάνει θρόμβους και νιώθεις ότι σου σκίζεται ο πνεύμονας. Και πόνο έχει και πυρετό, και βεβαίως δεν είναι εύκολο. Το μήνυμά μου είναι να φοράει ο κόσμος μάσκα. Στο αεροπλάνο που ταξίδεψα προχθές, μας πρόσφεραν μια γκοφρέτα και ένα νερό. Και οι 7 στους 10 έβγαλαν τη μάσκα για να φάνε τη γκοφρέτα. Η ζωή μας αξίζει μια γκοφρέτα; Πώς λέμε ότι θέλουμε να προφυλαχτούμε; Παίζουμε τη ζωή μας για μια μπάρα δημητριακών, τόσο ανεγκέφαλοι είμαστε;», συνέχισε ο ίδιος σε υψηλούς τόνους. «Όποιος το έχει περάσει αυτό και έχει ζοριστεί βλέπει τα πράγματα έτσι. Σήμερα έχουμε 1250 κρούσματα. Γιατί σε 15 ημέρες να έχουμε 2000 κρούσματα; Γιατί να πεθαίνουν κάθε μέρα άνθρωποι; Για μια μάσκα;», κατέληξε ο κ. Φασομυτάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις