Παναθηναϊκός – Μαουρίσιο: Τιμωρηθήκαμε!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Μαουρίσιο: Τιμωρηθήκαμε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Παναθηναϊκός - Μαουρίσιο: “Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην αρχή και έχουμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε μια σπουδαία σεζόν”

28.10.2020 | 09:35

ΠαναθηναϊκόςΜαουρίσιο: Μίλησε για όλα ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος παραχώρησε δηλώσεις στην σελίδα της χώρας του “Lance”. Ο 30χρονος αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού και τόνισε πως παρά το κακό ξεκίνημα της ομάδας του, μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα στην σεζόν. Θυμίζουμε, ο Μαουρίσιο έκανε το ντεμπούτο του με το “τριφύλλι” το Σάββατο απέναντι στο Βόλο στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1, αφού ο Βόλος ισοφάρισε στο 92’.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε πως είναι αισιόδοξος και ότι η ομάδα μπορεί να κάνει σπουδαία σεζόν. Ενώ, ανέφερε, πως μπορεί να πετύχει τους στόχους της, καθώς πιστεύει ότι οι “πράσινοι” θα βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα στην συνέχεια.

Παναθηναϊκός – Μαουρίσιο: Θα μείνει στη μνήμη μου

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαουρίσιο ανέφερε στην Lance: “Παλέψαμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη στο ματς με το Βόλο. Χρειαζόμασταν τόσο τη νίκη. Ο αντίπαλος μας τιμώρησε στις καθυστερήσεις. Όπως και να ‘χει, είναι ένα ματς που θα μείνει στη μνήμη μου. Ήταν το πρώτο ματς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού”.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην αρχή και έχουμε όλες τις δυνατότητες να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να κάνουμε μια σπουδαία σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε”.

Δείτε ακόμη:

Άνετη νίκη ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναιτωλικό
Μας χόρτασαν γκολ και θέαμα, Μίλαν και Ρόμα 3-3
Συνέχισε με νίκη η Λεβερκούζεν, 3-1 την Άουγκσμπουργκ
Exit mobile version