Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Εύκολα η Λεβερκούζεν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Εύκολα η Λεβερκούζεν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Ήταν εμφανώς καλύτερη και υπέταξε 3-1 την Άουγκσμπουργκ - Στο τελευταίο τέταρτο σφράγισε το τρίποντο

26.10.2020 | 23:58

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» επικράτησαν με 3-1 της Άουγκσμπουργκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Είχαν ευκαιρίες και με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Ο Αλάριο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και άνοιξε το σκορ, έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο και θα μπορούσαν σε αρκετές περιπτώσεις να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά τις ευκαιρίες, που είχαν. Η Άουγκσμπουργκ είχε κλειστεί πίσω και έμοιαζε ανήμπορη να δημιουργήσει κινδύνους για την άμυνα της Λεβερκούζεν. Έτσι, οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Κυριαρχία

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τις «ασπιρίνες». Μάλιστα, στο 51’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Καλιγκιούρι με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-1 και μετέφερε την πίεση στην γηπεδούχο.  Η Λεβερκούζεν, όμως δεν πανικοβλήθηκε και στην συνέχεια του αγώνα κυριάρχησε. Έκλεισε την Άουγκσμπουργκ στα καρέ της και την πίεσε. Έκανε αρκετές φάσεις και πέρασε μπροστά στο σκορ. Στο 74’ ο Αλάριο με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-1 και έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα. Ενώ, στο τελευταίο λεπτό τον καθυστερήσεων ο Ντιαμπί σημείωσε το τελικό 3-1 και έτσι η Λεβερκούζεν συνέχισε τις νίκες.

Δείτε ακόμη:

Τρίποντο στα Γιάννινα από την άσπρη βούλα η ΑΕΚ (0-1)
Ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 το ΟΦΗ με άγχος
Ηττες για Άρσεναν και Εβερτον, γκέλα της Γουλβς στο Μολινό
Exit mobile version