Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Η ΑΕΚ 1-0 στον ΠΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Η ΑΕΚ 1-0 στον ΠΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 6η αγωνιστική: Τρίποντο με πέναλτι Ανσαριφάρντ η Ενωση - Υπόδειξη απο τον VAR στην φαση που έκρινε το ματς και σε δύο γκολ του ΠΑΣ που ακυρώθηκαν

25.10.2020 | 22:12

Σούπερ Λιγκ6η αγωνιστική:«Απέδρασε» με το τρίποντο από τους «Ζωσιμάδες» η ΑΕΚ!  Οι «κίτρινοι» νίκησαν 1-0 τoν ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεψε στις νίκες. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Είχαν τον πλήρη έλεγχο και απείλησαν αρκετές φορές τους Ηπειρώτες. Στο 16’ κέρδισαν πέναλτι έπειτα από παρέμβαση του VAR, για την σύγκρουση του Χουτεσιώτη με τον Χνιντ. Ο Ανσαριφάρντ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΣ είχε ακυρωθέν γκολ με τον Παμλίδη, αφού και πάλι με την παρέμβαση του VAR δεν καταλογίστηκε λόγω οφσάιντ. Η ΑΕΚ άντεξε στην πίεση και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ. Χρυσό προβάδισμα, όπως θα αποδεικνυόταν.

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κυνήγησαν την ισοφάριση. Μάλιστα, πέτυχαν ξανά γκολ με τον Ελευθεριάδη στο 51’. Ό Διαμαντόπουλος συμβουλεύτηκε το VAR και το ακύρωσε, ξανά ως οφσάιντ. Ενώ, ένα λεπτό νωρίτερα είχαν και δοκάρι με τον Εραμούσπε. Η ΑΕΚ κλείστηκε πίσω και προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.  Στο 80’ ο Ολιβέιρα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως πλάσαρε άουτ. Οι «κιτρινόμαυροι» διατήρησαν το προβάδισμα και πήραν το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στον ανταγωνιστικό ΠΑΣ Γιάννινα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ανσαριφάρντ 16’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθανάσιος Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Γεώργιος Χατζηνάκος (Δράμας), Φώτιος Καμπερίδης (Καβάλας), VAR: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης (Νάουμετς 61’), Καρτάλης (Ντομίνγκεθ 65’), Ελευθεριάδης (Λώλης 86’), Λέο, Παμλίδης.

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Λόπες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος, Μαχαίρας (Ινσούα 70’), Ανσαριφάρντ (Ολιβέιρα 70’), Τάνκοβιτς (Λιβάγια 56’).

Δείτε ακόμη:

Στο μικροσκόπιο ενόψει Γενάρη ο Γιαννούλης από τη Νάπολι
Επιστροφή το Μάρτιο η Φόρμουλα 1 στην Αυστραλία
Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!
Exit mobile version