Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λιγκα - αγωνιστικό: Τα …σπασμένα της Σαχτάρ πλήρωσε η Μπάρτσα, 3-1 πέρασε από το “Καμπ Νου” η Ρεάλ με Βαλβέρδε, Πέπε, Μόντριτς

25.10.2020 | 00:02

Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Λευκό «βάφτηκε» το El Classico! Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-1 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», στο πρώτο ντέρμπι της ιστορίας τους χωρίς φιλάθλους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν αμέσως το σκορ. Στο 5’ ο Φεντερίκο Βαλβέρδε έκανε το 0-1. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού η απάντηση ήταν άμεση από την Μπαρτσελόνα. Ο Ανσού Φατί ισοφάρισε στο 9’ και έγινε ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής  που σκόραρε στο El Classico.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι’ άλλα γκολ. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές φάσεις και ο ρυθμός ήταν γρήγορος. Στο 65’ η Ρεάλ πέρασε μπροστά στο σκορ, αφού ο Ράμος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-2. Το θρίαμβο της Ρεάλ ολοκλήρωσε ο Μόντριτς, αφού στο 90’ έγραψε το τελικό 1-3 με ένα πολύ όμορφο γκολ.

Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Η “Ατλέτι” 2-0 την Μπέτις

Μεγάλη νίκη για την Ατλέτικο. Οι Μαδριλένοι νίκησαν 2-0 την Μπέτις στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, η Ατλέτικο μπήκε φορτσάτη και άνοιξε αμέσως το σκορ. Στο 46’ ο Γιορέντε έκανε το 1-0. Η Μπέτις προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε τους γηπεδούχους, έκανε φάσεις αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 91’ οι Μαδριλένοι χτύπησαν ξανά, αφού ο Σουάρεζ έγραψε το τελικό 2-0 και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του.

Στα άλλα παιχνίδια του προγράμματος, η Οσασούνα νίκησε 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαρσία 81’ (πεν.) και η Σεβίλλη ηττήθηκε με 0-1 από την Εϊμπάρ (Κίκε 41’).

Δείτε ακόμη:

Ο Εμμανουηλίδης για όλους και όλα στον ΠΑΟ και όχι μόνο
Ο καθένας με την δική του ατζέντα και ο Ινφαντίνο δεν είναι εξαίρεση!
Οι συναντήσεις κορυφής των εκπροσώπων ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα
Exit mobile version