Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Στο ρελαντί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Στο ρελαντί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 6η αγωνιστική: Επαγγελματική νίκη ο Ατρόμητος, 2-0 τον Παναιτωλικό χωρίς να χρειαστεί να …σανιδώσει το γκάζι

26.10.2020 | 22:51

Σούπερ Λιγκ6η αγωνιστική: Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο! Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 2-0 του Παναιτωλικού. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν τελικά, αφού στο 14′ ο Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του (έπειτα από παρέμβαση του VAR) και έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπέροχη και συνέχισαν να απειλούν τους Αγρινιώτες. Έκαναν φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ πριν από την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο Ατρόμητος είχε όρεξη και συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 51′ ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίχτες και το έργο του έγινε πιο δύσκολο, αφού ο Ταχάρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν επιθετικά και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Έκαναν φάσεις και διπλασίασα τα τέρματα τους. Στο 78′ ο Κωτσόπουλος έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του. Ο Ατρόμητος διατήρησε εύκολα το προβάδισμα και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μανούσος 14′ (πεν), Κωτσόπουλος 78′

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ταχάρ 51′

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Αναστασάκης (Χανίων), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο (Στρούγγης 81′), Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο (Τομάσεβιτς 65′), Κιβρακίδης, Σάλομον, Μπουσούλατζιτς (Χαρίσης 81’), Μανούσος (Ούμπιδες 87′), Χριστοδουλόπουλος (Αγκάγιεφ 65′), Κωτσόπουλος.

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον (Περέιρα 84′), Ντάλσιο (Άλβαρεζ 84′), Ταχάρ, Αριγίμπι (Βέργος 68′), Μάζουρεκ (Τσιγγάρας 54′), Ντίαζ, Γιάκολις (Μεντόζα 68′).

Δείτε ακόμη:

Τρίποντο στα Γιάννινα από την άσπρη βούλα η ΑΕΚ (0-1)
Ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 το ΟΦΗ με άγχος
Ηττες για Άρσεναν και Εβερτον, γκέλα της Γουλβς στο Μολινό
Exit mobile version